Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ontbijtsessie: over binden en verbinden

8 maart @ 08:00 - 10:00

Jaarlijks op 8 maart is het Internationale Vrouwendag: de actiedag van de vrouwenbeweging! Internationale Vrouwendag herdenkt de eerste staking van vrouwen in de textiel- en kledingindustrie, die plaatsvond op 8 maart 1908 in New York. De vrouwen staakten voor een achturige werkdag, betere arbeidsomstandigheden en kiesrecht. Deze staking vormde het begin van de emancipatie van vrouwen en de strijd tegen vrouwendiscriminatie.

Nog steeds vieren we in Nederland 8 maart op veel verschillende manieren. Als NCD staan we ook stil bij Wereldvrouwendag: op 8 maart willen we met jou ontbijten om deze dag te vieren. Er zijn momenteel grote maatschappelijke thema’s waar vrouwen andere inzichten kunnen geven. Maar hoe binden en verbinden we met elkaar? We gaan hier graag over met je in gesprek tijdens het ontbijt.

Ontbijt je mee?

Wanneer: 8 maart 2019 – Wereldvrouwendag!
Waar: Berghotel Amersfoort
Hoelaat: 08.00 -10.00 uur
Met wie: een groep van maximaal 25 personen die interesse heeft in dit onderwerp
Kosten: gratis voor NCD-leden

Aanmelden en annuleren
NCD-leden hebben gratis toegang tot de ontbijtsessie, introducees betalen €50,- (excl. btw). Annuleren kan uitsluitend per e-mail (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m 1 maart 2019. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet in, dan brengen wij € 50,00 in rekening. 

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
08:00 - 10:00

Locatie

Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort,
+ Google Maps