Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Partnerevent: Congres ‘Mindfulness in Organizations’

11 oktober 2018 @ 08:30 - 18:30

€545

De eerste European Mindfulness In Organizations Conference vindt plaats op donderdag 11 oktober 2018 in DeFabrique in Utrecht. De eerste conferentie in Europa die kennis, vaardigheden en inspiratie samenbrengt op het gebied van leiderschap en mindfulness-strategie. Een programma vol spraakmakende sprekers, best practices, resultaten van de nieuwste onderzoeken, succesvolle businesscases en nog heel veel meer. De conferentie speelt in op de steeds grotere behoefte aan mindfulness in organisaties. Immers, de meest succesvolle bedrijven werken niet alleen voor de aandeelhouderswaarde, ze werken aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan klanten en de maatschappij en houden rekening met de positieve impact die ze willen achterlaten. Dit vereist veerkracht en een grote drive om te innoveren.

DE MEDEWERKER ALS GROOTSTE KAPITAAL VAN DE ORGANISATIE
Met mindfulness bouw je aan een gezonde, productieve organisatiecultuur met aandacht, focus, veerkracht, behendigheid, innovatie en mededogen. Dit gedachtegoed wordt omarmd door grote succesvolle bedrijven (zoals Google, SAP, Deloitte, KLM, McKinsey en ING, maar ook overheden, organisaties uit de gezondheidszorg en NGO’s). Psychologisch en managementonderzoek bevestigen de effectiviteit van mindfulness: werknemers en teams blijven gezonder en daardoor werken zij productiever samen.

TOPSPREKERS
Mindfulness is niet meer weg te denken in succesvolle organisaties! Laat je deze dag inspireren door topsprekers, uit zowel de academische wereld als uit het bedrijfsleven. Een greep uit het podiumaanbod: bestsellerschrijver op het gebied van EQ Daniel Goleman, professor Jean-François Manzoni van IMD Lausanne, oprichter van Potential Project Rasmus Hougaard, directeur van het Centrum voor Mindfulness Wibo Koole en vele anderen. Denk dan aan:
– business cases van onder andere Generali/ASR, Ministery of Education (OCW), Cisco, OLVG (Maurice van den Bosch), Reinier de Graaf (Carina Hilders), Deloitte en Triodos Bank
– wetenschap: Ute Hülsheger (Associate Professor Maastricht University), Esther de Bruin (Associate Professor, GZ-psychologist, University of Amsterdam), Jens Nässtrom (Occupational Psychologist), Silke Rupprecht (Postdoc at the Medical Centre for Mindfulness at Radboud University in Nijmegen) en Marloes Telle (Mindfulnesstrainer and Advisor) en
– Master Classes, waaronder Egbert Mulder, Country Director at Potential Project

Dit is een partnerevent georganiseerd door D&B eventmarketing. Speciaal voor leden van de NCD is er een korting van € 150 op het eerste ticket. NCD-leden betalen slechts € 545,- in plaats van € 695,-. Vul bij uw bestelling de code NCD2018 in.

Voor meer informatie zie: www.mindfulnessconference.eu

Gegevens

Datum:
11 oktober 2018
Tijd:
08:30 - 18:30
Kosten:
€545
Evenement Categorie:
Website:
www.mindfulnessconference.eu

Organisator

D&B Eventmarketing
Telefoon:
+31 (0)294261517
E-mail:
info@mindfulnessconference.eu
Website:
https://www.mindfulnessconference.eu

Locatie

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
Utrecht,Nederland
+ Google Maps