Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The kick-off: De toekomst van retail: leren van het verleden

18 mei 2016 @ 09:00 - 18:30

Op 18 mei openen we samen het ShoppingTomorrow-onderzoeksjaar 2016. Het is de kick-off van een nieuw jaar vol onderzoeken door de verschillende expertgroepen. Naast de eerste sessies van de expertgroepen staat er natuurlijk nog veel meer op het programma, waaronder inspirerende sprekers en ruime gelegenheid om te netwerken. Kom jij ook naar ShoppingTomorrow: the kick-off?

Aanmelden

Wil jij plannen maken voor het onderzoeksjaar 2016, leren van interessante keynotes en netwerken met branchegenoten? Kom dan op 18 mei naar Business Universiteit Nyenrode voor ShoppingTomorrow de kick-off – De toekomst van retail: leren van het verleden. Voor deelnemende experts van ShoppingTomorrow is dit event geheel gratis. Voor overige deelnemers bedraagt een dagkaart €395,- per stuk. Ben je geïnteresseerd om dit event bij te wonen? Bestel dan hier je kaart(en).

Aanmelden button.jpg

Programma

Thema van de dag is ‘De toekomst van retail: leren van het verleden’. In de ochtend kijken we gezamenlijk terug op een bewogen jaar en naar de kansen van de toekomst. Na de lunch wordt het programma gesplitst. De expertgroepen maken in besloten sessies een start met de onderzoeken en de overige bezoekers kunnen genieten van een aantal boeiende presentaties. Aan het einde van de dag komen beide groepen weer bij elkaar voor een laatste plenaire keynote en natuurlijk de netwerkborrel. Lees hier meer over het programma.

Gegevens

Datum:
18 mei 2016
Tijd:
09:00 - 18:30

Locatie

Business Universiteit Nyenrode
Straatweg 25
Breukelen, 3621 BG
+ Google Maps