Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Partner event: Intern toezicht ‘Goed, Beter, Best..’

25 september @ 12:00 - 18:00

€150

Het jaarcongres van de Vereniging Intern Toezichthouders Pensioensector (VITP) zal plaatsvinden op dinsdag 25 september 2018 (12.00-18.00 uur, Antropia te Driebergen) met als titel: Intern Toezicht “GOED, BETER, BEST..”

Dit VITP congres heeft als hoofdthema de verdere professionalisering en versterking van het toezicht. De deelnemers gaan met elkaar na, aan de hand van inleidingen, of we op de goede weg zijn en hoe we toezicht verder kunnen verbeteren. Door veranderingen in het normenkader, zoals vastgelegd in de Code of door het versterken van de positie en het gezag van het intern toezicht. Of door het vergroten van de invloed van zowel de individuele toezichthouder als de VITP. Onderwerpen die specifiek zijn voor het intern toezicht in de pensioensector, maar niet uniek. Daarom zijn er collega’s uit andere sectoren aanwezig en zijn er sprekers die de pensioensector vanuit een brede kennis en optie beschouwen.

We starten met een column van Flip Klopper, een aantal inleidingen en discussie daarover. We hebben Henk Breukink gevraagd om in te gaan op het belang van goed toezicht in zowel de publieke als de private sector en de verschillen tussen beide sectoren. Roeland van Vledder spreekt vanuit de pensioensector/ financiële wereld en Mariëlle Rompa vanuit ervaring in de zorg. Beide zijn betrokken bij de ontwikkeling van het toezicht in deze sectoren. Voor het programma klikt u hier.
Deelname staat open voor toezichthouders van binnen en buiten de pensioensector, en bestuurders, directieleden, adviseurs, genodigden en andere belangstellenden. Voor leden van de VITP is de toegang gratis, niet-leden betalen € 150,00 ex. btw. U kunt zich aanmelden via onze website www.vitp.nl

 

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
€150
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.vitp.nl/wat-doet-vitp/aanmelden

Organisator

vitp
Telefoon:
070 - 324 60 95
E-mail:
info@vitp.nl
Website:
www.vitp.nl

Locatie

Antropia, Driebergen
Hoofdstraat 8
Driebergen, 3972 LA
+ Google Maps
Website:
https://www.antropia.nl/route/