1959-2020

Gerard Citroen

Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze gewaardeerde vriend en collega Gerard Citroen (60). Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw en kinderen en naaste familieleden.

Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Bedankt

De familie bedankt iedereen voor de warme belangstelling. In plaats van bloemen ziet men graag een meer permanente persoonlijke herinnering aan Gerard gerealiseerd op het landgoed Zonheuvel, waar de NCD is gevestigd en Gerard actief meewerkte aan Sustainable Development Goals (SDG).

Je kunt een donatie sturen naar:

NL65ABNA0544013220
T.a.v. NCD
O.v.v. Gerard Citroen

Condoleanceregister

Hieronder kun je een condoleance achterlaten.

Schrijf een nieuw bericht voor het register

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Na beoordeling wordt je bericht openbaar in het register getoond.
We behouden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
221 berichten.
Otto van der Galien uit Leeuwarden heeft geschreven op 29 juli 2020 om 16:56
De wereld stond stil toen ik hoorde van het plotseling overlijden van Gerard. En nog, ik kan het niet bevatten. Gerard was een pracht mens, een grote inspirator. Gedreven, deskundig en wijs. Veel van hem geleerd. Erg van hem genoten. Ik wens de familie, maar ook zijn vrienden en kennissen heel veel sterkte toe. Het gemis zal groot zijn. Dag Gerard! Een oprecht saluut, Otto
Geert Van der Tang uit Apeldoorn heeft geschreven op 20 juli 2020 om 12:56
Beste familieleden van Gerard, Geschrokken en bedroefd heb ik het nieuws vernomen dat Gerard onverwacht is overleden. In hem verlies ik een zeer gewaardeerde collega die altijd klaar stond voor overleg en advies en vol zat met (nieuwe) ideeën. Bovendien een heel prettig mens in de omgang. Hij zal gemist worden. Geert van der Tang Directeur VTOI-NVTK
Diana Vergeer uit Rotterdam heeft geschreven op 8 juli 2020 om 16:51
Geschrokken ben ik door het bericht dat Gerard plotseling is overleden. De energie en passie die hij in (FME-)projecten stak was aanstekelijk. Heel veel sterkte voor familie en naasten in deze moeilijke tijd.
Vera uit Waddinxveen heeft geschreven op 7 juli 2020 om 18:25
Wat een verdrietig bericht. Ik ken Gerard als een charismatische vrolijk bevlogen man met mooie ambities. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
Judith van Akkeren uit Zoetermeer heeft geschreven op 7 juli 2020 om 13:44
Aan de familie en nabestaanden heel veel kracht en sterkte gewenst bij het plotselinge en veel te jong overlijden van Gerard.
Arjel Woudstra uit Den Haag heeft geschreven op 6 juli 2020 om 18:54
Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van Gerard. In de periode dat hij bij FME heeft gewerkt hebben wij hem leren kennen als een bevlogen collega met een passie voor het adviesvak en het adviseren van bedrijven in het bijzonder. Sterkte voor alle nabestaanden.
Petra Hoogerwerf uit Amsterdam heeft geschreven op 5 juli 2020 om 22:03
Beste familie, vrienden en collega's, gecondoleerd met dit grote verlies. Ik heb Gerard als kundige vakman meegemaakt. Inhoudelijk en relatiegericht wist hij veel voor elkaar te boksen. Veel sterkte, Petra Hoogerwerf
Ko Steendam uit Leusden heeft geschreven op 5 juli 2020 om 16:29
Met genoegen denk ik terug aan de tijd waarin ik samen met, en onder bezielende leiding van, Gerard kennismanagement mocht introduceren bij ProRail. Ik wens zijn nabestaanden veel sterkte toe met het gemis van deze aimabele en inspirerende Persoonlijkheid.
Jan Rombout uit Maastricht heeft geschreven op 5 juli 2020 om 15:26
Wat een onverwacht en verdrietig verlies. Heel veel sterkte voor zijn naasten en familie,
Janneke Dielemans uit Rotterdam heeft geschreven op 5 juli 2020 om 13:49
WAT EEN SCHOK EN EEN GEMIS! Ik heb veel aan Gerard te danken en denk nog regelmatig terug aan de inspirerende dagen tijdens Governance Essentials. Onder zijn bezielende leiding en niet aflatend enthousiasme ben ik toen definitief met het governance-virus besmet geraakt. STERKTE en KOESTER DE HERINNERING AAN GERARD! Dat zal ik zelf ook doen...

Gerard Citroen

Gerard Citroen was jarenlang de programmadirecteur van NCD Academy. Gerard was de inspirator achter het programma Governance Essentials. Ook was hij partner bij MESA Family Business Consultants en werkte hij in het verleden bij bedrijven zoals Philips, NEC en Solution CPM.

Zijn inspiratie, grote werkkracht en zakelijk inzicht zullen wij ten zeerste missen. Hij laat een grote leegte achter.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X