1959-2020

Gerard Citroen

Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze gewaardeerde vriend en collega Gerard Citroen (60). Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw en kinderen en naaste familieleden.

Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Bedankt

De familie bedankt iedereen voor de warme belangstelling. In plaats van bloemen ziet men graag een meer permanente persoonlijke herinnering aan Gerard gerealiseerd op het landgoed Zonheuvel, waar de NCD is gevestigd en Gerard actief meewerkte aan Sustainable Development Goals (SDG).

Je kunt een donatie sturen naar:

NL65ABNA0544013220
T.a.v. NCD
O.v.v. Gerard Citroen

Condoleanceregister

Hieronder kun je een condoleance achterlaten.

Schrijf een nieuw bericht voor het register

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Na beoordeling wordt je bericht openbaar in het register getoond.
We behouden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
221 berichten.
Ingo te Duits heeft geschreven op 5 juli 2020 om 12:36:
Ik ken Gerard nog maar kort via de Governance opleiding. Wat een passie, inspiratie en vooral ook energie. We zullen je missen. Voor de familie, vrienden en naasten heel veel sterkte en kracht !
Anouk Bouwhuis uit Voorburg heeft geschreven op 4 juli 2020 om 12:08:
Mooie herinneringen aan onze inspirerende gesprekken tijdens de GE06. Bevlogen, duizendpoot, groot netwerker en ter zake zeer kundig. Altijd wist hij ons bij de les te houden en te boeien op zijn aanstekelijke en enthousiaste eigen wijze. Een buitengewoon warm mens is niet meer en blijft voor altijd in mijn herinnering. Gerard, heel veel dank voor het delen van jouw kennis en ervaring en je aanmoediging om het commissarisschap te omarmen. Heel veel sterkte voor allen die jou zo veel te vroeg moeten missen!
Wybe Zijlstra uit Nieuwerkerk aan den IJssel heeft geschreven op 3 juli 2020 om 17:33:
Beste familie, ik hoop dat de vele blijken van medeleven en mooie herinneringen aan Gerard jullie tot troost zijn in deze moeilijke tijd. Hij heeft mij een nieuwe kijk op docenten gegeven door hen verleiders te noemen. Zo heeft hij mij en nog heel veel anderen aangezet tot het verwerven van nieuwe kennis en inzichten. Velen zullen hem ook hierom enorm missen.
Jip van der Valk uit Uithoorn heeft geschreven op 3 juli 2020 om 15:02:
Ongeloof, perplexheid, eigen geen woorden. Lees vandaag pas via LinkedIn via Gerard van Vliet over zijn overlijden. Oud collega van mij uit lang vervlogen CMG tijd waar hij toen al een gedreven persoonlijkheid was en CMG veel te klein voor hem was. Toch op afstand elkaar in de gaten gehouden. Vorige week had ik nog contact met hem n.av. mijn plannen voor mijn coachingbedrijf. Dit was zijn veelzeggende reactie: "Mijn persoonlijke acceleratie is richting parttime werken met fulltime satisfactie en vooral geen pensionering. Dat laatste lijkt me dodelijk saai. Gaat goed onder strakke governance van de CHO (Chief Home Officer) a.k.a mijn partner. Zij heeft alleenrecht v.w.b. coaching.Ik wens je succes met de nieuwe coaching formule". Ik wens zijn vrouw, kinderen en iedereen die hem dierbaar was, heel veel sterkte in deze oneerlijke tijd.
Jeannette de Haan uit Zwolle heeft geschreven op 3 juli 2020 om 13:52:
Wat intens verdrietig dat je niet meer in ons midden bent. Een meester in de kunst van het verleiden. Hoe verleid je deelnemers tot leren, tot reflectie en tot dialoog en hoe sluit je het allerbeste aan bij hun praktijk en leerbehoeftes? Wat heb ik als verleider bij Governance Essentials veel van je mogen leren en hebben we mooie inspirerende gesprekken hierover, maar ook over andere mooie dingen van het leven gevoerd. Jouw tomeloze energie en drive was enorm aanstekelijk. Ik wens je vrouw en kinderen, familie, vrienden en de NCD-collega’s heel veel sterkte toe de komende tijd. Ik zal je nooit vergeten!
Nico Mensing uit Ambt Delden heeft geschreven op 3 juli 2020 om 11:11:
Heel veel sterkte toegewenst in het dragen en verwerken van dit verlies.
Claudia Hopman uit Raalte heeft geschreven op 3 juli 2020 om 10:47:
Gecondoleerd met dit verlies. Met Gerard Citroen had ik een aantal keren een gesprek dat me steeds bij is gebleven. De keuzes in het leven, de afwegingen die je kan maken. De lol van motorrijden en reizen en ervaren van avonturen. Hij heeft mij geraakt en dan vast ook heel veel mensen meer. Hij maakte verschil en wordt herinnerd. Veel sterkte aan de familie en aan NCD. Gerard dankjewel voor wie je was en blijft.
Paul uit Steenderen heeft geschreven op 3 juli 2020 om 10:07:
Gerard was m’n cursusleider bij zijn kindje: de Governane Essentials. Het hoogtepunt voor mij was elke keer de afsluiting door Gerard van meestal lange intensieve dagen. Een vlijmscherpe samenvatting met links naar alle mogelijke theorie-modellen die hij ook nog smeuïg en prikkelend kon overdragen. Inspirerend, glashelder, luisterend en met humor. Fijne gesprekken over Frankrijk. Wat een man! Om nooit te vergeten. Zijn gezin, familie, vrienden en NCD collega’s heel veel sterkte gewenst met het veel te vroege verlies.
Caroline Holtgrefe uit Rotterdam heeft geschreven op 2 juli 2020 om 20:56:
Wat een verdrietig bericht kwam tot mij, Gerard plots overleden, heftig! Ik hoop dat de mooie- en dierbare herinneringen aan Gerard jullie de kracht geven om deze verdrietige periode door te komen. Veel sterkte toegewenst & take care!
Jantien Heimel uit Amsterdam heeft geschreven op 2 juli 2020 om 20:25:
Wat een enorm verdrietig nieuws, gecondoleerd. Ik heb Gerard leren kennen als enthousiast en geïnteresseerd. Ik wens de nabestaanden veel sterkte.

Gerard Citroen

Gerard Citroen was jarenlang de programmadirecteur van NCD Academy. Gerard was de inspirator achter het programma Governance Essentials. Ook was hij partner bij MESA Family Business Consultants en werkte hij in het verleden bij bedrijven zoals Philips, NEC en Solution CPM.

Zijn inspiratie, grote werkkracht en zakelijk inzicht zullen wij ten zeerste missen. Hij laat een grote leegte achter.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X