1959-2020

Gerard Citroen

Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze gewaardeerde vriend en collega Gerard Citroen (60). Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw en kinderen en naaste familieleden.

Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Bedankt

De familie bedankt iedereen voor de warme belangstelling. In plaats van bloemen ziet men graag een meer permanente persoonlijke herinnering aan Gerard gerealiseerd op het landgoed Zonheuvel, waar de NCD is gevestigd en Gerard actief meewerkte aan Sustainable Development Goals (SDG).

Je kunt een donatie sturen naar:

NL65ABNA0544013220
T.a.v. NCD
O.v.v. Gerard Citroen

Condoleanceregister

Hieronder kun je een condoleance achterlaten.

Schrijf een nieuw bericht voor het register

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Na beoordeling wordt je bericht openbaar in het register getoond.
We behouden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
221 berichten.
Bert Roelofs uit Tiel heeft geschreven op 1 juli 2020 om 12:00:
Ik heb Gerard mogen ervaren als een inspirerende en deskundige sparringpartner. Scherp op de inhoud met een heldere visie en goed in de relatie. Een fijne man om mee te mogen samenwerken. De NCD verliest een inspirator en een drijvende kracht achter een aantal belangrijke en mooie ontwikkelingen. We zullen hem gaan missen!.
Karin Raes uit Vlijmen heeft geschreven op 1 juli 2020 om 10:42:
Hoewel ik Gerard niet goed heb gekend, blijven zijn vooral zijn hartelijkheid, drive, niet aflatende energie en passie voor het vak me bij. Ook blijft hij de motor achter en inspiratiebron voor de NCD-Academy.` Ik wens zijn dierbaren en alle NCD-collega's veel sterkte met het verwerken van dit enorme en veel te vroege verlies.
Gerrien Anbeek uit Amsterdam heeft geschreven op 1 juli 2020 om 08:26:
Vanuit de NCD Ledenraad heb ik prettig samengewerkt met Gerard Citroen. We waren het niet altijd eens, maar Gerard is een vakman. Hij is helaas veel te vroeg heengegaan. Ik wens zijn familie en dierbaren veel sterkte met dit verlies.
Jeroen van 't Hoog uit Laren heeft geschreven op 1 juli 2020 om 00:11:
Wat een enorm verdrietig veel te jong heen gaan. Altijd zo vol plannen en barstend van de energie. Gerard bedankt voor alle feedback en mooie discussies die we hebben kunnen voeren. Die zullen mij voor altijd bijblijven en dierbaar blijven.
Henri Hofsteenge heeft geschreven op 30 juni 2020 om 23:43:
Van harte gecondoleerd familie en vrienden van Gerard. Gerard was een en al inspiratie. Fijne kerel, toegankelijk en zeer deskundig. Veel sterkte de komende tijd met het verwerken van dit grote verlies.
Dirk-Jaap Klaassen uit Amsterdam heeft geschreven op 30 juni 2020 om 22:58:
Helm af, motorpak uit, klaar voor weer een sessie. Positief, vol ideeën, inspiratie en energie voor twee. Mooi je in het leven tegen te zijn gekomen, had je nog graag vaker tegengekomen
Michel Bouquet uit Amsterdam heeft geschreven op 30 juni 2020 om 22:51:
Lieve familie, gecondoleerd met het verlies van Gerard. Met dankbaarheid kijk ik terug op zijn geduld en adviezen. Een bijzonder mens! Heel veel sterkte, groet, Michel Bouquet
Nicole Krabbenborg uit Amsterdam heeft geschreven op 30 juni 2020 om 22:22:
Wat een enorm verdrietig nieuws, gecondoleerd. Ik heb een aantal jaren met Gerard samengewerkt in de Raad van Advies bij Solviteers. Altijd aan, geweldige drive, scherp en goed voorbereid, heel geïnteresseerd en altijd positief. Ik heb veel van hem geleerd. Alle liefde en kracht om dit grote verlies een plek te geven. In gedachte ben ik bij jullie, Nicole
Alain Camonier uit Naarden heeft geschreven op 30 juni 2020 om 21:49:
Zo moet het niet! Midden in het leven met altijd nieuwe ideeën. Veel sterkte toegewenst voor de familie!
Ingrid Bos uit Amersfoort heeft geschreven op 30 juni 2020 om 21:37:
Erg geschrokken van dit bericht. Gecondoleerd familie, NCD-collega's en iedereen die Gerard zal missen. Ik kende hem als een zeer inspirerend mens, met aandacht voor de ander, heel veel kennis van onderwerpen als strategie en marketing en altijd vol plannen. Ik zal hem missen. Hartelijke groet, Ingrid

Gerard Citroen

Gerard Citroen was jarenlang de programmadirecteur van NCD Academy. Gerard was de inspirator achter het programma Governance Essentials. Ook was hij partner bij MESA Family Business Consultants en werkte hij in het verleden bij bedrijven zoals Philips, NEC en Solution CPM.

Zijn inspiratie, grote werkkracht en zakelijk inzicht zullen wij ten zeerste missen. Hij laat een grote leegte achter.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X