1959-2020

Gerard Citroen

Wij zijn diep getroffen door het plotselinge overlijden van onze gewaardeerde vriend en collega Gerard Citroen (60). Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw en kinderen en naaste familieleden.

Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Bedankt

De familie bedankt iedereen voor de warme belangstelling. In plaats van bloemen ziet men graag een meer permanente persoonlijke herinnering aan Gerard gerealiseerd op het landgoed Zonheuvel, waar de NCD is gevestigd en Gerard actief meewerkte aan Sustainable Development Goals (SDG).

Je kunt een donatie sturen naar:

NL65ABNA0544013220
T.a.v. NCD
O.v.v. Gerard Citroen

Condoleanceregister

Hieronder kun je een condoleance achterlaten.

Schrijf een nieuw bericht voor het register

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Na beoordeling wordt je bericht openbaar in het register getoond.
We behouden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
221 berichten.
Olaf Smits van Waesberghe uit Den Haag heeft geschreven op 30 juni 2020 om 20:18:
Een gedreven collega in de markt van commissarissen opleidingen is niet meer. Gerard we gaan je gedrevenheid, enthousiasme en plannen voor vernieuwing enorm missen
Anneloes Taekema uit Utrecht heeft geschreven op 30 juni 2020 om 17:56:
Wat een verdrietig en onverwachts bericht. Een grote schok ging door mij heen. Moeilijk te bevatten. Gerard was altijd vol plannen en ideeën! Hij heeft samen met zijn team gezorgd voor een geweldige opleiding GE15! Veel sterkte voor familie en collega’s!
Ada Gré van de Munt uit Soest heeft geschreven op 30 juni 2020 om 17:40:
Stil word ik hier van. Te vroeg, te plotseling. Een gemis voor velen. Ook al heb ik je niet heel goed gekend, Gerard, de momenten dat ik je sprak bij het NCD was er altijd echt contact. Je was een bijzonder mens. Ik wens je vrouw, kinderen, familie, vrienden en collega's veel sterkte.
Peter Pas uit ‘s-Heerenberg heeft geschreven op 30 juni 2020 om 17:20:
Wat een schokkend bericht. Ik zie Gerard nog voor mij gepassioneerd vertellen over alles wat met Gorvernance te maken heeft, vol plannen zat en nu dit trieste bericht. Ik wens Gerards familie veel sterkte de komende tijd. Peter Pas
Frans van Lint uit Montfoort heeft geschreven op 30 juni 2020 om 16:44:
Verbaasd en bedroefd. Maar ik ben zeer blij dat ik Gerard tot mijn directe kennissenkring mocht rekenen en veel van hem heb mogen opsteken. Positief in het leven staan, enthousiast zijn én laten blijken heb ik zowel bewonderd bij Gerard als van geleerd. In liefdevolle herinnering!
Hans-Peter Evers uit Zeist heeft geschreven op 30 juni 2020 om 16:34:
Gerard, je tijd hier was weliswaar te kort, maar je wezen leefde, wakker en volledig.
Ad de Zeeuw uit Bosch en Duin heeft geschreven op 30 juni 2020 om 15:54:
Gerard en ik kenden elkaar nog niet lang; pas vorig jaar hebben wij elkaar ontmoet en dat was direct intens en met een uitzonderlijk goede persoonlijke klik. Het onverwachte verlies voelt bij mij al als een mokerslag; voor jullie moet dat vele malen heftiger zijn. Graag geeft ik jullie mijn condoleances en wens jullie sterkte in het komende verwerkingsproces! Hartelijke groet, Ad de Zeeuw
Mirjam Lederwerg uit Vinkeveen heeft geschreven op 30 juni 2020 om 15:46:
Ongeloof is wat er op dit moment door me heengaat. Ik heb Gerard slechts een paar keer mogen ontmoeten, want we hadden mooie plannen om samen te gaan werken. Corona gooide echter roet in het eten. Een bijzondere man met prachtige verhalen en enorme ambities. Via deze weg wens ik zijn familie, vrienden en collega's heel veel sterkte met dit onverwachte en intens droevige verlies.
Wilma De Mooij uit Harmelen heeft geschreven op 30 juni 2020 om 15:30:
Veel sterkte voor de naasten zijn familie en vrienden en ieder die hem gaan missen. Gerard was een warm mens, hartelijk en gastvrij en een vat vol kennis. Een mens om nooit te vergeten.
Jan en Cynthia van den Maagdenberg uit Narbonne, Frankrijk heeft geschreven op 30 juni 2020 om 15:00:
In de afgelopen jaren en eigenlijk pas echt sinds de laatste maanden Gerard goed mogen leren kennen. Onze paden kruisten elkaars steeds vaker en we waren bezig om mooie initiatieven te creëren voor de nabije toekomst. Het is dan ook oprecht een schok om te moeten vernemen dat Gerard is overleden en dit raakt ons diep van binnen. Gerard was een geweldige initiatiefnemer, inspirator, zingever en leider met veel energie. Het is dan ook echt een gemis om zo'n energierijke positief ingestelde man niet meer te bij ons te hebben. Wij wensen zijn vrouw, kinderen , familie, vrienden, collega's en naasten veel sterkte met dit verlies en hij zal in onze gedachten blijven bestaan. Lieve groet, Jan & Cynthia Yogayounity Narbonne, France

Gerard Citroen

Gerard Citroen was jarenlang de programmadirecteur van NCD Academy. Gerard was de inspirator achter het programma Governance Essentials. Ook was hij partner bij MESA Family Business Consultants en werkte hij in het verleden bij bedrijven zoals Philips, NEC en Solution CPM.

Zijn inspiratie, grote werkkracht en zakelijk inzicht zullen wij ten zeerste missen. Hij laat een grote leegte achter.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X