Golf twee-daagse in de achterhoek 

NCD District Achterhoek organiseert in samenwerking met NCD een twee-daags golftoernooi. Op donderdag 12 en vrijdag 13 september 2019 organiseren zij een golftoernooi op golfbanen de Voortwisch in Winterswijk en Engelenburg in Brummen. 

AANMELDEN

Informatie

Ben jij een golfer of vind je het gewoon leuk? Dan daagt NCD District Achterhoek je uit om mee te doen met de golf twee-daagse in hun prachtige regio. Voor deze twee-daagse zijn golfbanen de Voortwisch en Engelenburg uitgekozen. Ook is een overnachting inbegrepen bij landgoedhotel Woodbroocke. 

Golfbaan de Voortwisch te Winterswijk In een sfeerrijk coulisselandschap is een prachtige 18 holes golfbaan aangelegd door de Engelse architect Donald Steel. Een golfbaan die uitdagend is voor iedere golfer! Golfbaan de Voortwisch is deels een parkbaan met fraaie waterpartijen en glooiende greens en deels een bosbaan met smalle holes en uitdagende doglegs. De nodige afwisseling voor alle type golfers. 

Golfbaan Engelenburg te Brummen Naast het kasteel ligt de absoluut uitdagende golfbaan gesitueerd. Met recht een baan met vele gezichten, golfuitdagingen en natuurschoon. De historische sfeer rondom de golfbaan wordt al benadrukt door de monumentale gebouwen. De eeuwenoude eiken, de ijskelder waarop architect Donald Steel de tee van de 3e hole creëerde en de Engelse landschapsstijl versterken deze sfeer. Voor de zware rough en de waterhindernissen is zeker een extra golfbal nodig. 

Landgoedhotel Woodbrocke Een rijke historie, een prachtig Landgoed en een zee aan rust en ruimte. Leuk weetje: dit is het oudste conferentieoord en vergaderlocatie van de Achterhoek, en zelfs in Nederland!

Voor dit golftoernooi schrijf je je individueel in. Individueel inschrijven kan via deze pagina. Uiteraard is het ook mogelijk om een introducee mee te nemen, wij nodigen je dan ook van harte uit om een relatie te laten kennismaken met onze vereniging! Wij kijken uit naar een sportieve, maar zeker ook gezellige dag!


De kosten voor dit golftoernooi zijn 330 euro (incl. btw.). Prijs is inclusief overnachting, lunch, baancatering, BBQ, borrel en speelkosten.

Annuleren kan uitsluitend per e-mail aan het NCD-bureau (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m maandag 1 september 2019. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij het volledige toegangsbedrag in rekening.

Programma

Programma dag 1

10.00 uur Ontvangst + driving ranche open 10.30 uur Bedrijfsyoga 11.45 uur Uitleg regels 12.00 uur Start op hole 1 en hole 10 14.00 uur Baancatering met haring en jenever 17.00 uur Borrel borrelhapjes 18.30 uur Aankomst Woodbroocke 19.00 uur BBQ 

Programma dag 2

09.00 uur ontbijt op Woodbroocke 10.30 uur Ontvangst + driving ranche open 11.45 uur Uitleg regels 12.00 uur Start op hole 1 en hole 10 14.00 uur Baancatering met haring en jenever 17.00 uur Borrel borrelhapjes 18.00 uur Prijsuitreiking door Gerard van Vliet

AANMELDEN

Golfbaan de Voortwisch Vredenseweg 150 7113 AE Winterswijk  

Landgoedhotel Woodbroocke Woodbrookersweg 1 7244 RB Barchem

Golfbaan Engelenburg Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie over dit golftoernooi? We helpen je graag verder.

Telefoon: 088 623 2300 E-mail: bijeenkomsten@ncd.nl

TERUG NAAR BOVEN