NCD DOCUMENTEN

Jaarverslagen en Statuten

De jaarverslagen beslaan de jaarlijkse activiteiten van NCD. De statuten bevatten de regels voor de gehele vereniging. 

Jaarverslagen

NCD maakt jaarlijks een jaarverslag. Dit verslag bevat een overzicht van de activiteiten die dat jaar zijn uitgevoerd en een activiteitenplan voor het komende jaar. Alle jaarverslagen zijn openbaar. Hierbij een overzicht van de jaarverslagen.

Statuten

NCD heeft samen met haar leden de statuten opgesteld. Geïnteresseerd in de statuten? Bekijk ze hieronder.

Huishoudelijk reglement

Naast de spelregels die vastgelegd liggen in onze statuten hebben we ook een huishoudelijk reglement. In dit reglement vind je alle regels die je als lid moet kennen. Wil je lid worden van de Ledenraad? Hier vind je hoe dat kan. Benieuwd wat de taken van het bureau zijn? Ze liggen in het huishoudelijk reglement vastgelegd.

Code of Conduct

In onze Code of Conduct leggen we officieel uit wat onze normen en waarden zijn als vereniging. Waar staan we voor? Wat zijn onze algemene uitgangspunten? Hoe communiceren we met onze leden, stakeholders en omgeving?

Reglement Benoemingscommissie

In onze statuten is vastgesteld dat er nadere regels zijn met betrekking tot de Benoemingscommissie. Deze worden duidelijk in dit reglement.

Protocol Klachtenregeling

Heb je een probleem of een klacht? Ook daarvoor hebben we duidelijke en eerlijke regels. 

Privacybeleid

We zijn ons ervan bewust dat je jouw gegevens aan ons toevertrouwt. In ons privacybeleid laten we zien hoe we daar op een veilige manier mee omgaan.

Governance Manifest

In het Governance Manifest van de NCD laten we zien wat de waarden en uitdagingen zijn op het gebied van governance. Governance verandert mee met de de snel veranderende wereld waar we in leven. Hier lees je wat de NCD ziet als ‘good governance’.

Over NCD

NCD is een person to person-vereniging.
Directeuren, toezichthouders en commissarissen kunnen in een vertrouwde en veilige omgeving van elkaar leren. Persoonlijke groei staat voorop.

Sinds 1953 de vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders. 

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X