NCD COLLEGE

Groot Denken

Succesvol zijn betekent mogelijkheden zien en kansen benutten. Ook in een markt die grillig en paradoxaal is. Toch blijkt dit vaak lastig. Op woensdag 23 september deelt Adriaan Wagenaar de vijf principes van Groot Denken.

Schrijf je nu in.

Wat gaan we doen?

Gespreksleider Adriaan Wagenaar neemt je op woensdag 23 september om 17:30 uur mee in de 5 principes van Groot Denken. Je keert weer even terug naar je bron van je
mogelijkheden. Je ontdekt samen met de ‘stamgasten’ dat je veel meer kunt dan alleen je talenten en kwaliteiten tot bloei brengen.

Tijdens het college ga je in kleine, samengestelde groepjes in gesprek om bepaalde onderwerpen verder te bespreken en voorbeelden uit te werken.

De sessie is coronaproof.

Wie is Adriaan Wagenaar?

Adriaan Wagenaar is Creative Learning Developer, professioneel spreker, schrijver en conceptontwikkelaar op het gebied van merkstrategie en klantervaringen. In zijn keynotes en workshops laat Adriaan professionals, managers en beleidsmakers op nieuwe manieren naar hun werk, merk en organisatie kijken: door de ogen van kinderen.

Praktische info

Locatie

Het NCD College Groot Denken vindt plaats op Landgoed Zonneheuvel in Doorn.

Kosten

Gratis

voor NCD-leden

€50

voor niet-leden

Kosteloos annuleren kan tot en met woensdag 16 september. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, zijn wij genoodzaakt 50,00 euro in rekening te brengen. Annuleren kan uitsluitend per e-mail.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X