NCD REGIONAAL

Districten

NCD heeft ook regionale netwerken: districten.

Een district is een ontmoetingscircuit van NCD-leden met een variëteit aan activiteiten, van intervisie tot bedrijfsbezoeken. Een aantal districten organiseert jaarlijks verschillende activiteiten en bijeenkomsten, zoals bedrijfsbezoeken, lezingen door toonaangevende gastsprekers, maar ook culturele activiteiten.

Bijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten worden thema’s als bedrijfsvoering, de (lokale) arbeidsmarkt, de rechtspositie, bestuurdersaansprakelijkheid of ethische vraagstukken in een informele, vertrouwelijke setting besproken. In een aantal gevallen worden thema’s aangedragen vanuit het landelijk overleg. Regelmatig ontstaan initiatieven voor nieuwe districten.

Bij jou in de buurt?

Benieuwd of er ook een NCD District in jouw regio is?
Check het overzicht.

Voor commissarissen/
toezichthouders

Het primaire doel van de bijeenkomsten in de verschillende NCD-districten voor commissarissen/toezichthouders is het verder ontwikkelen en professionaliseren van het persoonlijk functioneren van leden door uitwisseling van ervaring, kennis en kunde. De nieuwe ontwikkelingen die zich momenteel voordoen bij de rol van commissaris of toezichthouder zijn een dankbaar onderwerp van gesprek.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X