NCD SAMENWERKING

Partners

NCD werkt samen met partners die bijdragen leveren aan het plaform voor leiderschap en toezicht.

NCD Bundeling

Simpel, door slim te bundelen met het meest effectieve communicatieplatform voor jouw community. Laagdrempelig en gericht binnen één online app die interactie stimuleert en je workflow optimaliseert. Mobile-first, maar zeker niet mobile-only.

JCI (Junior Chamber International) is het wereldwijde netwerk voor jonge ondernemende mensen die actief bijdragen aan de maatschappij.
onemeeting.com
Onemeeting.com is hét boekingsplatform voor alle zakelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Wij brengen mensen samen vanuit de overtuiging dat wij elkaar altijd blijven ontmoeten, ook in een digitale samenleving. Daarom geloven wij in hartverwarmende hospitality en persoonlijke service. Vind uw ideale locatie in ons inspirerende aanbod. Onze vriendelijke Meeting Experts staan voor u klaar.
De accountants en belastingadviseurs van Grant Thornton begeleiden de klanten in het ruimte scheppen voor groei.
Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands kantoor met 100 advocaten, en een gevestigde naam in zowel progressieve als klassieke rechtsgebieden.
MyEasyOffice is een no-nonsense cloudoplossing voor het MKB. Het biedt online werkplekken in een volledig uitgeruste Windows-omgeving.
HOGIAF: Helpt Ondernemers Groeien In Alle FacettenHOGIAF is de grootste landelijke cross-culturele en multisectorale ondernemersvereniging in Nederland.

Partner worden?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X