NCD SAMENWERKING

Partners

NCD werkt samen met partners die bijdragen leveren aan het platform voor leiderschap en toezicht.

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands kantoor met 100 advocaten, en een gevestigde naam in zowel progressieve als klassieke rechtsgebieden.
De accountants en belastingadviseurs van Grant Thornton begeleiden de klanten in het ruimte scheppen voor groei.

Rainmen is een toonaangevend bureau op het gebied van strategie-implementatie. De Rainmakers, zoals de consultants heten, helpen organisaties hun strategie om te zetten naar resultaat. 

JCI (Junior Chamber International) is het wereldwijde netwerk voor jonge ondernemende mensen die actief bijdragen aan de maatschappij.

Friesland Lease loopt voorop als het gaat om innovatieve mobiliteitsoplossingen. Naast de relatief grote inzet van elektrische auto’s en voertuigen die op groen gas, blauwe diesel en waterstof rijden, heeft de organisatie als eerste de leasefiets in Nederland aangeboden.

Erasmus NCD Nationaal Leiderschapsonderzoek
Ixly NCD Nationaal Leiderschapsonderzoek

Samen met Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en digitale assessment-uitgeverij Ixly organiseert het NCD hetNationaal Leiderschapsonderzoek.

Klik hier voor meer infomatie

onemeeting.com
Onemeeting.com is hét boekingsplatform voor alle zakelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Wij brengen mensen samen vanuit de overtuiging dat wij elkaar altijd blijven ontmoeten, ook in een digitale samenleving. Daarom geloven wij in hartverwarmende hospitality en persoonlijke service. Vind uw ideale locatie in ons inspirerende aanbod. Onze vriendelijke Meeting Experts staan voor u klaar.
NCD Bundeling

Simpel, door slim te bundelen met het meest effectieve communicatieplatform voor jouw community. Laagdrempelig en gericht binnen één online app die interactie stimuleert en je workflow optimaliseert. Mobile-first, maar zeker niet mobile-only.

Partner worden?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X