NCD TALKS

High performance teams

Het nieuwe jaar starten met inspiratie rondom high performance teams? 18 januari gaan Casimir Westerveld – Hoofd jeugd recruitment van AFC Ajax en Rainmaker Robbert van Waart – Directeur van Rainmen in gesprek over hoe je op jonge leeftijd al talent kunt spotten en ontwikkelen en de parallellen met het bouwen van high performance teams in het bedrijfsleven!

18 januari

}

12:00-13:00 uur

Online - Zoom

“Ik heb nog nooit een team zijn debuut zien maken”, Johan Cruijff.

Hoe is het mogelijk dat Ajax herhaaldelijk – en al decennia lang – het volgende talent scout en aflevert aan Ajax 1? En welke visie(s) liggen hieraan ten grondslag? En gaat ontwikkelen wel samen met presteren?

Casimir en Robbert hebben beide ruime ervaring in processen herkennen, beoordelen en het ontwikkelen van talenten. Zij kijken er naar uit om op 18 januari ervaringen te delen op het gebied van high performance, beide vanuit hun eigen vakgebied.

Casimir Westerveld

Casimir is nu voor het 4e seizoen hoofd van de Jeugdscouting van AFC Ajax. Dit houdt in dat hij met zijn team van 14 professionals en meer dan 100 vrijwilligers verantwoordelijk is om de grootste talenten van Nederland en Europa in de leeftijdscategorieën 7 tot en met 19 in kaart gaat brengen en – selectief – binnen weet te halen.

Met ruime ervaring binnen de processen herkennen, beoordelen en ontwikkelen van talenten wil Casimir graag zijn ervaringen delen op het gebied van high performance.

Robbert van Waart

Rainmen helpt organisaties om strategie om te zetten naar resultaat. Rainmen gelooft dat teams de sleutel zijn om dit voor elkaar te krijgen. Met hun bewezen methode voor strategie-executie verbinden zij inhoud met gedrag en veranderen zij jouw teams in high-performance teams.

Robbert helpt organisaties met het bouwen van teams die alles doen wat nodig is. Teams die uitblinken in effectief gedrag en teams die ervoor zorgen dat strategie wordt omgezet in resultaten! 

Als transformatie leider, motivator en facilitator heeft Robbert dus veel te vertellen over high performance teams. 

Inspiratie in lunchtijd!

Het webinar plaats vindt plaats op dinsdag 18 januari van 12:00 uur tot 13:00 uur.

Meld je nu gratis aan via onderstaande link.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X