NCDOpen

Elk jaar wordt er voor NCD-golfers (én niet-golfers) hét zakelijke golftoernooi de 'NCDOpen' georganiseerd.

AANMELDEN

Informatie

Bij de NCDOpen schrijf je je individueel dan wel per team in. Individueel inschrijven kan via deze pagina. Je kunt je ook als team inschrijven. Een team bestaat uit maximaal 4 personen en minimaal 2. Deelname van meerdere teams per district is mogelijk. Het aanmelden van je team kan door een mail te sturen naar bijeenkomsten@ncd.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om een introducee mee te nemen, wij nodigen je dan ook van harte uit om een relatie te laten kennismaken met onze vereniging! 

Dit jaar is gekozen voor de Golfbaan Waterland Amsterdam. Rustig golfen in Amsterdam? Dat kan zeker! Deze recent sterk verbeterde en nog altijd authentieke polder/parkbaan biedt dan ook steeds mooiere en groenere vergezichten. Maar ze houden bij Golfbaan Waterland Amsterdam hun golftradities graag in ere. Water is er daar één van. De baan biedt dan ook nog steeds voldoende uitdaging voor zowel de ervaren golfer als de beginner. Wij kijken uit naar een sportieve, maar zeker ook gezellige dag!


De kosten voor de NCDOpen zijn: €100 voor 18-holes programma / €76 voor 9-holes programma, inclusief lunch, baancatering, lopend buffet, borrel en speelkosten (exclusief btw) Annuleren kan uitsluitend per e-mail aan het NCD-bureau (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m donderdag 16 mei, annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij het volledige toegangsbedrag in rekening.

Programma

10.30 uur Ontvangst met koffie/thee (deelnemers 18 holes) 12.00 uur Start 18-holes 13.00 uur Ontvangst met koffie/thee (deelnemers 9 holes) 14.00 uur Start 9-holes 17.00 uur Borrel 18.00 uur Prijsuitreiking en aansluitend buffet 18.30 uur Diner 21.30 uur Einde NCDOpen

AANMELDEN

De NCDOpen vindt plaats op Golfbaan Waterland Amsterdam, het adres is Buikslotermeerdijk 141, 1027 AC Amsterdam

Organisatie

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) is de enige vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders in Nederland. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie over de NCDOpen? We helpen je graag verder.

Telefoon: 088 623 2300 E-mail: bijeenkomsten@ncd.nl

TERUG NAAR BOVEN