Image home

NCD Booster sessies

Als leider wil je van betekenis zijn. Het is daarom van belang om voortdurende te blijven leren omdat de context van en de eisen aan jouw rol constant veranderen. De Booster sessies van NCD Academy helpen jou als leider om je kennis en skills op pijl te houden en voortdurend te actualiseren en aan te scherpen.

Bekijk boosters

Onze visie

Boost jouw leiderschap

Door het jaar heen worden korte, intensieve en interactieve sessies rondom diverse thema’s aangeboden om je in de breedte te blijven ontwikkelen en direct in de praktijk van jouw bestuurskamer te brengen, vanuit de vertrouwelijkheid en gelijkgestemdheid die hoort bij een vereniging: leren van en met andere leiders met stevige eindverantwoordelijkheid, ambities en purpose. Voor de directeur, commissaris, toezichthouder, leidinggevende of ondernemer met stevige eindverantwoordelijkheid.

De thema’s die in 2022 de revue passeren zijn:

 • Van Compliance naar Ethiek.
 • Dynamiek in de Bestuurskamer.
 • Dilemma’s in Familiebedrijven.
 • Moeilijke mensen in de Bestuurskamer
 • Van Greenwashing naar Duurzame Businessmodellen
 • Leidinggeven in de Metaverse
 • Toezicht op en besturen van Groei

Praktische informatie

De boosters worden afwisselend live op locatie (van 16:00 tot 20:00uur) of online via zoom (van 12:00 tot 14:30uur) gegeven. Per Booster zijn er maximaal 16 deelnemers om de intimiteit en vertrouwelijkheid te borgen. De Boosters kunnen individueel maar ook als pakket van vier Booster-sessies worden afgenomen. Klik hier als je interesse hebt in een Booster-pakket.

Prijzen Individuele Booster-sessies

Deelname: € 495,- / € 695,- (respectievelijk online of live)
NCD Alumni: € 395,- / € 595,- (respectievelijk online of live)
NCD Lid: € 295,- / € 495,- (respectievelijk online of live)
Premium Lid*: € 295,-

Prijzen Booster-pakket (4 boosters per jaar)

Deelname: € 2295,-
NCD Alumni € 1845,-
NCD Lid € 1495,-
Premium lid* € 530,-

*2 Booster-sessies zijn inbegrepen in het premium lidmaatschap

Onze Boosters

Onze boosters spelen in op de actualiteit. De nieuwe inzichten en scherpen jouw vaardigheden aan om daarmee om te gaan. Centraal staat de vertaling naar jouw praktijk als directeur of commissaris. Selecteer welke sessie(s) voor jou relevant is (zijn), breng jouw dilemma’s en vragen in en krijg nieuwe mogelijkheden aangereikt om jouw impact te vergroten. Neem deel aan een van onze booster.

 • Familiebedrijven

  Woensdag 15 juni | 16:00 tot 20:00uur | Landgoed Anderstein, Woudenbergseweg 13 te Maarsbergen

  Een interactieve bijeenkomst onder leiding van twee experts op het gebied van familiebedrijven. Deelnemers ontvangen inzicht en overzicht in actuele dilemma's in de relatie familie en familiebedrijf. In hoeverre hebben deze effect op effectief leiderschap en een goed bestuur? Hoe ben je als leider binnen een bedrijf: reactief of anticiperend? En hoe zorg je dat het blijft werken in een constant veranderende maatschappij?

  Meer informatie

 • van Compliance naar Ethiek

  Dinsdag 5 juli | 12:00 tot 14:30uur | online

  Next level leiderschap vraagt van jou als leider dat je beter in staat bent om ethische besluiten te nemen. Van compliance naar morele oordeelsvorming en uiteindelijke ethische reflectie. Het vraagt om inzicht in de rol van de onderneming, de consequenties en risico’s incalculeren, maatregelen treffen en de moed hebben om door te pakken.

  Meer informatie

Waarom onze boosters?

Sterke aanbod
opleidingen

Sterke aanbod|opleidingen

De NCD Academy is opgericht in 2015, vanwege een blijvende behoefte onder leden en niet-leden van de NCD voor een basisopleiding voor commissarissen. Het aanbod aan programma’s is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Voor zowel commissarissen (Governance) als directeuren en leiders (Leadership) is er een up-to-date programma-aanbod. De mix van Inspireren, Reflecteren en Leren staat daarbij voorop.

Kwaliteit &
diversiteit

Kwaliteit &|diversiteit

De opleidingen van NCD Academy kenmerken zich door hoge kwaliteit, grote diversiteit aan onderwerpen en vele cases tijdens de bijeenkomsten. De opzet van de programma’s is intensief en duurt veelal meerdere dagen (inclusief diners), waardoor een sterke mate van (onderlinge) verbondenheid ontstaat binnen deelnemende groepen. Met de nieuw vergaarde kennis ga in de praktijk aan de slag. En tijdens de terugkom diners van alumni kun je ervaringen delen en nieuwe inspiratie opdoen.

30+ ervaren
professionals

30+ ervaren|professionals

Ruim 30 ervaren professionals, bij ons bekend als verleiders, zijn verbonden aan NCD Academy. Deze groep blijft groeien. Waarom? Omdat de actualiteit van onderwerpen constant verandert en nieuwe, inspirerende leiders ons meenemen in de materie. Mede dankzij de enorme ervaring en hun presentatie skills vormen deze verleiders het hart van de programma’s.

No image