qreditsQredits en NCD werken samen: Word jij Qredits coach?

Qredits is de enige landelijke microfinanciering organisatie in Nederland. Qredits is een stichting met een ANBI-status en werken dus zonder winstoogmerk. Zij helpen startende én bestaande ondernemers of zzp’ers bij het succesvol (door)starten van hun bedrijf. De NCD draagt Qredits een warm hart toe en brengt Qredits coaching graag onder de aandacht van de NCD-leden. De NCD vindt het belangrijk om NCD-leden een podium te bieden om hun kennis en ervaring in te kunnen zetten voor  kleine organisaties buiten de financiële sector.


Wil je jouw kennis en ervaring op het gebied van ondernemen inzetten om ondernemers te helpen bij de start van hun bedrijf? Wordt dan Qredits coach!

Qredits biedt coaching aan startende en bestaande ondernemers die behoefte hebben aan begeleiding en advies bij de (op)start of de bedrijfsvoering van hun onderneming.

Coaching verbetert de kwaliteit van het ondernemerschap en de kans van slagen wordt vergroot. Alle ondernemers, ook degene die coaching niet tegen een commercieel tarief kunnen afnemen, moeten in de gelegenheid zijn om ondersteuning te krijgen bij de start of de groei van hun onderneming. Veruit de meeste ondernemers doen het erg goed. Uit ervaring blijkt dat na twee jaar 90% van de Qredits klanten een actief bedrijf heeft en dat ruim 65% volledig inkomen uit het bedrijf heeft. In een tijd van economische crisis is dat een extra goede prestatie!

De doelgroep van Qredits bestaat uit kleine en middelgrote ondernemers die om uiteenlopende redenen geen toegang hebben tot verschillende diensten via het reguliere circuit.

 

Wat biedt Qredits coaching jou?
Qredits coaching bied je de unieke gelegenheid om ondernemers te coachen bij de opstart of de bedrijfsvoering van hun onderneming.

Als Qredits coach kan je:

  • Andere ondernemers ondersteunen;
  • Een bijdrage leveren aan ondernemerschap in Nederland;
  • Jouw ondernemersnetwerk vergroten; en
  • Een unieke coaching ervaring opdoen

 

Wie zijn de Qredits coaches?

Het coachingsnetwerk bestaat uit ruim 550 (oud)-ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven die zich op vrijwillige basis inzetten. Vanuit hun passie om ondernemers sterker en succesvoller te maken, delen zij graag hun eigen kennis en ervaringen.

Wil je meer weten hierover? Dat kan op www.qreditscoach.nl
Om Qredits-coach te worden kunnen NCD-leden zich hier aanmelden.

 

Wil graag andere mensen helpen om hun dromen te realiseren. Hierbij stel ik dan ook graag mijn opgedane kennis en ervaring beschikbaar.

NCD-lid