Alle kringen
Landelijk NCD Kring

Zuid-Nederland

Image home

Voor en door leden

Commissarissendistrict Nederland-Zuid bestaat uit max. 20 toezichthouders en commissarissen (in spe) die werkzaam zijn in profit en not for profit sectoren. Wij kenmerken ons door een gerichtheid op leren van elkaar, vaak in een intervisieachtige setting, waarin de leden rondom een onderwerp of case die wordt ingebracht en ingeleid door 1 of 2 van de leden, ervaring uitwisselen. We doen dit in een vertrouwelijke setting. Nieuwe leden die de Governance Essentials Opleiding (hebben) doorlopen, maar nog geen toezichthoudende rol hebben zijn ook welkom.

Bijeenkomsten

Wij komen zo’n 6 keer per jaar bij elkaar. We doen dit vanaf 18.00 uur met een inloop en een hapje en drankje, zodat even bijgepraat kan worden alvorens we van 19.00-21.00 uur het inhoudelijke programma draaien. Na afloop is beperkt tijd voor een drankje en om 22.00 uur sluiten we af. Er wordt dus niet gedineerd. De inhoudelijke onderwerpen, worden per jaar verdeeld over duo’s van leden die “hun’ bijeenkomst dus voorbereiden. Een enkele keer is de bijeenkomst op locatie bij een van de leden, maar meestal in Tilburg bij Cubics. In de zomer is er een bijeenkomst met BBQ liefst bij een van de leden thuis. De bijeenkomsten zijn meestal op de derde donderdag in de maanden januari, maart, mei, juli, september en november.

  • 20 januari
  • 24 maart
  • 19 mei
  • 21 juli
  • 22 september
  • 24 november

Bijdrage

Wij rekenen voor de 6 bijeenkomsten 100 euro aan kringbijdrage, dit is incl. de hapjes en drankjes, en excl. de BBQ. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

Word lid

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image