Exclusief intervisie diner voor leden 12 februari 2019

REGISTEER NU

Nederland is multicultureel, zo is het ondernemerslandschap ook. Ontdek de kracht hiervan door met elkaar in gesprek te gaan!

De kracht van cross-culturele samenwerking

RESERVEER MIJN PLEK

Diner voor leden NCD en The Other Network

  • Wanneer is het? Dinsdag 12 februari 2019
  • Waar is het? Berghotel Amersfoort (Utrechtseweg 225)
  • Wie organiseert het? NCD & The Other Network, er zijn slechts 30 plaatsen. Per vereniging worden er 15 reserveringen ter beschikking gesteld. Deelname is kosteloos.
  • Waarom zou ik deelnemen? Omdat je geïnteresseerd bent in het benutten van de potentie van cross-cultureel ondernemerschap in Nederland, of je levert hier een bijdrage aan.
  • Waar gaat het over? Drie stellingen over cross-cultureel samenwerken welke door middel van intervisie worden besproken.

Het diner is over...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

 De NCD & The Other Network, waar staan ze voor? 

‘We zijn een ‘person to person’ vereniging, gericht op het elkaar inspireren en ondersteunen bij persoonlijke groei in een veilige en plezierige omgeving, waardoor we ons kwetsbaar kunnen opstellen om daar maximaal van te kunnen leren. Daarbij is bewust en positief ondernemerschap een gemeenschappelijke rode draad.’

Ron Steenkuijl - voorzitter NCD & Directeur Corporate Affairs ADG Groep 

The Other Network (TON) brengt beslissers met diverse culturele achtergronden uit de top van het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector op een proactieve manier met elkaar in contact. 

Het voornaamste doel van The Other Network is het pro-actief ondersteunen van ondernemers op uiteenlopende onderdelen van het ondernemerschap.  

Melvin Tjoe Nij - Voorzitter TON

Maak kennis en laat je inspireren

Programma

18.30 uur Welkom in Berghotel Amersfoort  

19.00 uur Introductie door beide voorzitters (Melvin Tjoe Nij en Ron Steenkuijl)  

19.05 uur Spreker over de perceptie binnen het eigen netwerk over ‘Hollanders’ en ervaringen met betrekking tot cross-cultureel zakendoen.  

19.30 uur Start diner, waarbij na elke dinerfase een tafelwisseling plaatsvindt en stellingen worden besproken.

21.15 uur Einde diner

Exclusief intervisie diner voor leden 12 februari 2019

Kosteloos voor leden van NCD/TON, ter beschikking gesteld door jouw vereniging. 

Kosteloos annuleren kan tot 5 februari. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan zijn wij genoodzaakt €65,- in rekening te brengen.

REGISTEER NU