NCD DISCUSSIE

16 oktober 

Vrouwenquotum: zin of onzin?

Wat betekent het vrouwenquotum voor het Nederlandse bedrijfsleven? NCD organiseert op 16 oktober een discussieavond over de waarde van een quotum in de top.

#quotum

AANMELDEN

In gesprek #quotum

Vrouwen aan de top: komt er een vrouwenquotum voor Nederlandse bedrijven? De SER, de belangrijkste adviesraad voor parlement en regering, adviseert een verplicht quotum van 30 procent in te stellen voor de 88 beursgenoteerde bedrijven. Een quotum zou de doorstroming van vrouwen naar de top moeten bevorderen. 

Jill Dierikx, waarnemend voorzitter NCD, en directeur Gerard van Vliet vinden dat het SER-advies niet ver genoeg gaat.

De NCD wil ge├»nteresseerden uitnodigen om op woensdagavond 16 oktober met elkaar in discussie te gaan. We bespreken onder meer kort het SER-advies, de voor- en nadelen van een vrouwenquotum en gaan dieper in op de maatregelen die we verder kunnen nemen. 

Gaan we de 16e met elkaar een nieuwe stap zetten naar inclusiviteit voor iedereen?

Programma

20:00 uur Ontvangst 20:15 uur Start inleiding discussie 20:30 uur Gesprek over de voor en nadelen van het vrouwenquotum 22:00 uur Einde  

Waar?

Berghotel, Utrechtseweg in Amersfoort

KOSTEN DISCUSSIE

GRATIS

NCD-LEDEN EN NIET-LEDEN

Kosteloos annuleren kan tot en met 11 oktober. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, zijn wij genoodzaakt 25,00 euro in rekening te brengen. Annuleren kan uitsluitend per e-mail.

Wil je meer informatie over deze avond? We helpen je graag verder.  

Telefoon: 088 623 2300 E-mail: bijeenkomsten@ncd.nl