Webinar Personal FANding 

De grootste uitdaging bij het maken van 'de volgende stap' is het zichtbaar worden in een (nieuw) netwerk. En juist dat kan je door middel van personal branding professioneel aanvliegen. Maar wat komt er na branding?

Hoe zorg je ervoor dat ze jou vinden als het nodig is en dat je gevraagd wordt voor je volgende rol? Ontdek de kracht van een Personal Network Plan en maak van je netwerk jouw FANS. 

In het webinar Personal FANding gaan Gerard van Vliet en Karlijn L'Ortye in op deze vragen en leer je hoe je jouw profilering kan optimaliseren!  

Meer informatie over Personal FANding lees je hier

15 januari 2019 - 16:00 tot 17:00 uur

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
Verder lezen

NCD -Copyright 2018

De reputatie van Gerard van Vliet als schrijver, spreker, inspirator en verleider op het gebied van Leiderschap en Toezicht is indrukwekkend. Hij is directeur van de NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren). Gerard schreef eerder bestsellers als het Handboek E-commerce, Een Vitale Organisatie en De Netwerk Bijbel.  

Karlijn L'Ortye is ondernemer en internationaal trainer, ze heeft meerdere e-learnings en in maar liefst 51 landen studenten. Karlijn richtte haar eerste bedrijf op toen ze 22 was en inmiddels runt ze meerdere bedrijven waarin persoonijke ontwikkeling centraal staat. Personal branding is een van haar expertises en ze deelt graag haar kennis en netwerk. Ze schreef samen met Gerard van Vliet het e-book 'De tien geboden van Personal FANding'. 

Download ebook button