Tijdens deze retraites sta jij als mens centraal. Ze dienen als moment om helemaal tot jezelf te komen en te kunnen ontspannen in een rustgevende omgeving. Een hernieuwde verbinding met jezelf is het uitgangspunt. Samen met negen anderen verblijf je zeven nachten op een luxe landgoed in Zuid-Frankrijk. Je volgt een dagelijks programma dat gericht is op je huidige manier van leven en het opnieuw verbinden met jezelf. Je leert loslaten van stress gevoelens, mentale en fysieke spanningen, uitwisseling/reflectie, ontspanning en tot rust komen.  

MEER INFO

Programma

JIJ staat voorop!

07.30 uur Meditatie 08.00 uur Thee 08.15 uur Yoga voor alle niveaus 09.30 uur Gezamenlijk ontbijt 10.30 uur Eigen tijd 14.00 uur Lunch 15.00 uur Kookworkshop | Golfcourse | Massage | intervisie 18.00 uur Yoga voor alle niveaus 19.30 uur Gezamenlijke maaltijd met evt. natafelen

De Yoga Retreat vindt plaats in Zuid-Frankrijk bij Narbonne.

De Yoga Retreat vindt plaats van 14 september 2019 t/m 21 september 2019.

Meer informatie via Leopold Lindner: 06-53351221 of LeopoldLindner@ncd.nl.  

In de ochtend begin je met yoga en meditatie voor élk niveau (ook geschikt voor mensen die nog nooit yoga hebben gedaan), gevolgd door eventueel een massage. 

De middag kan je doorbrengen zoals je zelf wilt. Bijvoorbeeld in de mooie tuin aan het zwembad of door in gesprek te gaan met de andere deelnemers en te verbinden met elkaar door te delen. Ook is er gelegenheid om (met andere) deelnemers te fietsen, Narbonne te bezoeken, te gaan golfen of naar het strand te gaan. 

’s Avonds is er nog een yogasessie gevolgd door een gezamenlijk diner en wordt er gezellig nagetafeld door degenen die daar zin in hebben. Dit gebeurt allemaal in een ongedwongen sfeer met veel ruimte voor jezelf. 

Begeleiders

Jan van Maagdenberg

Jan van Maagdenberg is één van de oprichters van Yogayounity. Zijn ervaringen op het gebied van strategisch relatiemanagement, yoga en meditatie hebben hem verbonden aan Yogayounity.

Cynthia van Maagdenberg

Cynthia van Maagdenberg heeft als missie om een bijdrage te leveren aan een groeiend bewustzijn, waardoor steeds meer mensen dat ook gaan ervaren.

Leopold Lindner

Leopold Lindner is al jaren actief lid van de NCD in meerdere districten en onderhoudt relaties zoals partnerships en districtvoorzitters.  

Welkomstgesprek

Voorafgaand aan de retraite week vindt er een welkomstgesprek plaats. Dit gesprek vindt plaats telefonisch of via Skype. Het doel van dit gesprek is om helder te krijgen wat jouw behoeften en specifieke wensen zijn, zodat we hier tijdens de retraite week zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fysieke klachten, dieetwensen en een één- of tweepersoonskamer etc.

Aanmelden september

Investering

Een 7-daags all-in arrangement:

Normaal tarief: €1.875,- (excl. btw) NCD Ledenkorting: €1.495,- (excl. btw)

Inclusief: landgoed accommodatie, maaltijden en dranken. Exclusief: vluchtkosten naar Montpellier en transferkosten van luchthaven naar locatie.

Facturen kunnen gestuurd worden als zakelijke investering/opleiding en zijn aftrekbaar. 

Er zijn slechts 10 plaatsen ter beschikking, dus wees er snel bij! Meer informatie via Leopold Lindner: 06-53351221 of LeopoldLindner@ncd.nl.

Organisatie

NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) is de enige vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders in Nederland. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

Yogayounity verbindt bedrijven en medewerkers, lichaam en geest, door het geven van op maat gemaakte yogasessies en het organiseren van retreats, afgestemd op het bedrijfsleven. Hun doel is te verheffen, inspireren en bij te dragen aan een groeiend (zelf)bewustzijn. 

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie. We helpen je graag verder.

Telefoon: 06 - 53351221 E-mail: LeopoldLindner@ncd.nl

TERUG NAAR BOVEN