Image home

Intervisie

Ben jij bestuurder, commissaris, toezichthouder of voorzitter van de Raad van Commissarissen of Toezicht en wil je serieus investeren in je eigen ontwikkeling? Hoe houd je jezelf scherp? Wil je blijven horen bij de leiders en organisaties van de toekomst? Intervisie is een effectieve manier om te werken aan professionele ontwikkeling.

Aanmelden

Over deze opleiding

Vergroot je toegevoegde waarde

Op een open en onderzoekende wijze ontdek je waarom je doet wat je doet, en vanuit welke perspectieven je denkt of handelt. Door de juiste vragen leer je met enige afstand naar jezelf te kijken. Tijdens een intervisiebijeenkomst verscherp en deel je jouw inzichten. Daarmee verkrijg je nieuwe inzichten die je vervolgens in de praktijk kunt gebruiken. Op die manier vergroot je jouw toegevoegde waarde als bestuurder, commissaris, toezichthouder of voorzitter.

 • Inhoud

  Intervisie is een vorm van reflectie in groepsverband. Deelnemers kunnen hun vraagstukken met elkaar bespreken. Vertrouwelijkheid en veiligheid staan voorop tijdens de intervisiebijeenkomsten. Een groep bestaat uit 6 à 7 deelnemers. De deelnemers krijgen meer inzicht in boardroom dynamics, het stellen van kritische en effectieve vragen, het constructieve gesprek en veel meer.

 • Experts

  Een intervisor begeleidt en faciliteert de intervisiebijeenkomsten. De intervisoren hebben ruime ervaring als commissaris en/of als begeleider van intervisiebijeenkomsten.

  Dorel Smits-Hoekstra

  Dorel Smits-Hoekstra

  Commissaris en intervisor | Onderdeel: Beoordeling bestuurder en zelfevaluatie
 • Kosten

  NCD-leden: € 395,00 per jaar
  Niet-leden: € 695,00 per jaar

  Prijzen zijn excl. 21% BTW

 • Aanmeldinformatie

  Inschrijving is voor een cyclus van zes bijeenkomsten, verspreid over een jaar. Startdatum 2022 is 28 september. Overige data in overleg.

  U kunt zicht aanmelden via onderstaande button.

  Aanmelden
 • PE punten

  2,5 PE punten per bijeenkomst

Praktische informatie

Duur & locatie

6 bijeenkomsten

Inspirerende locaties in Den Haag, Den Bosch, Harderwijk of Amersfoort

Startdata 2022

De startdatum is 28 september 2022
Data van vervolgbijeenkomsten worden afgestemd met de intervisor

Een bijeenkomst duurt circa 2,5 uur

Kosten 2022

NCD-leden: € 395,00 per jaar
Niet-leden: € 695,00 per jaar

Prijzen zijn excl. 21% BTW

No image