Image home

Leergang voor Commissaris of Toezichthouder

Commissaris zijn is een vak. Het vraagt ander soort kennis, vaardigheden en inzichten dan de rol van bestuurder. De leergang Governance Essentials behandelt alle aspecten van het vak om deze rol in de praktijk optimaal in te vullen.

Aanmelden Download brochure

Over deze opleiding

De opleiding voor de commissaris

De opleiding Governance Essentials geeft in 24 dagdelen inzicht in en overzicht over de rol van de commissaris, nu en in de toekomst.

Tijdens de opleiding voor commissarissen en toezichthouders staan (middel)grote organisaties in de commerciële en not-for-profit sector centraal. Experts met praktijkervaring als toezichthouder, ook wel verleiders genoemd, dragen ter voorbereiding literatuur aan en bespreken in de leergang diverse aandachtsvelden, vraagstukken en dilemma’s. De deelnemers zelf zijn een groot belangrijk onderdeel van het programma: de actieve partipatie met hun ervaring, kennis en inzichten zijn essentieel voor het succes van de opleiding.

Governance Essentials onderscheidt zich door een innovatieve mix: een online bibliotheek, kleine groepen en actuele cases, vraagstukken en dilemma’s. Blended learning in optima forma.

Vimeo video 690873374

Praktische informatie

Duur & locatie

De duur van deze opleiding is 8 dagen / 24 dagdelen. Dag 1 en 2 en dag 6 en 7 zijn aaneengesloten met een overnachting.

De opleiding vindt plaats in Groot Kruivestein in Driebergen.

Startdata 2022

In 2022 zijn er vier startmomenten van de Governance Essentials opleiding:

  • 16 november 2022 (nog enkele plekken beschikbaar)
  • 25 januari 2023

Wil je direct op de hoogte gebracht worden wanneer de inschrijving voor leergangen in 2023 start? Download de brochure en wij houden je op de hoogte.

Kosten 2022

Voor deelname aan Governance Essentials gelden in 2022 de onderstaande prijzen:

€ 10.750,00
NCD-leden: € 9.950,00
Prijzen zijn excl. 21% BTW

Lid worden: €425 per jaar excl. BTW

No image