Image home
Masterclass

De toekomst van Leiderschap en Organisaties

Datum: Donderdag 23 mei van 16:00 tot 20:00 uur | Locatie: Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn | Prijzen: NCD Leden: kosteloos | Introducées: € 99,95

De druk vanuit de samenleving op leiders, organisaties en stakeholders wordt steeds groter. Eisen, bijvoorbeeld ten aanzien van verduurzaming, worden steeds talrijker en strenger. En vraagstukken, zoals hoe om te gaan met AI, steeds complexer. Alles bij elkaar maakt het de dreiging voor ontwrichting van het reilen en zeilen van de organisatie zeer reëel.

Aanmelden

Over deze masterclass

Hoe ga je als leider om met die dreiging?

Hoe ga je als leider om met die dreiging? Hoe houd je in alle verandering nog het overzicht en de regie. Wat heeft voor jouw business prioriteit en waarom? En dus wat pak je wel op en wat nog niet. Samengevat, waarmee leid je de organisatie samenhangend de toekomst in? What got us here, will not get us there.

De huidige VUCA-wereld (Volatiel, Onzeker, Complex & Ambigue) maakt dat kunnen inspelen op verandering wezenlijk is voor het voortbestaan van onze organisaties. Voor dat anticiperen en inspelen is een andere focus en andere benadering nodig. Een benadering complementair aan de bestaande waarmee je als leider de vereiste voorwaarden creëert voor continuïteit en duurzame waarde creatie en mens en organisatie de toekomst in leidt.

 • Inhoud

  De Masterclass ‘De Toekomst van Leiderschap en Organisaties’ geeft je een inkijk in wat die complementaire benadering behelst. En je maakt kennis met een specifiek onderdeel, het core purpose Value Frame®. Leiders en boards in binnen- en buitenland, gebruiken dit Frame in de praktijk om hun organisatie als één geheel, succesvol de toekomst in te navigeren. Zij bepalen gezamenlijk richting met het Value Frame® als waarde kompas. De waarde die je als organisatie creëert is de impact die je maakt.

  Wat levert het op?

  • Inzage in complementaire benadering
  • Kennismaking met het core purpose Value Frame
  • Overzicht van prioriteiten voor jouw organisatie
 • Experts

  Kathelijne Drenth

  Kathelijne Drenth

  Eigenaar The Twelve B.V.

  Kathelijne Drenth is eigenaar van het organisatieadviesbureau The Twelve B.V. – Progress Partners, en ervaren bestuurder en spreker. Zij heeft zich gespecialiseerd in met wat en hoe leiders ‘post-silo’ hun organisatie als geheel succesvol de toekomst in leiden. Hoe zij samen met betrokken stakeholders en organisaties als geheel, duurzaam vooruitkomen, juist nu in tijden van constante verandering en ongeëvenaarde complexiteit.

  Drenth heeft ruim 25 jaar ervaring in het samenwerken aan systemische vooruitgang met CEO’s, boards en teams van MNC’s en MKB’s in Europa en Brazilië. Zij is conceptueel ontwikkelaar van de methode Envision the Future & Go for it en medeontwikkelaar van het core purpose Value Frame®.

 • Over de masterclass

  Deze masterclass is uniek door de opzet:

  • Kleine groep gelijkgestemde leiders van stevig kaliber om van en met elkaar te leren in een vertrouwelijke setting
  • Focus op casuistiek uit de actualiteit en jouw praktijksituatie
  • Concrete handvatten vanuit meerdere perspectieven
 • Aanmeldinformatie

  Wil je meer informatie over de masterclass? Neem contact op met Priscilla van den Born, coördinator NCD Academy.

  U kunt zicht aanmelden via onderstaande button.

  Aanmelden
 • PE punten

  Na het volgen van deze masterclass ontvang je 4 PE punten.

Praktische informatie

Datum en tijd

Datum: Donderdag 23 mei 2024
Tijd: 16:00u tot 20:00u

Locatie

TBA

Kosten 2024

Voor deelname aan de masterclass gelden de onderstaande prijzen:

NCD-leden: kosteloos
Niet-leden: € 99,95
Prijzen zijn excl. 21% BTW

Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 15 mei 2024

No image