NCD COMMISSARISSENDISTRICT

Utrecht – Gelderland

Het Commissarissen District Utrecht – Gelderland heeft als doelstelling kennis en ervaring van deelnemers te delen en dilemma’s met elkaar te bespreken op het gebied van adviseren/toezicht houden als commissaris/toezichthouder. Het vak van commissaris en toezichthouder is behoorlijk aan het veranderen, de aansprakelijkheid neemt toe en kennis van nieuwe ontwikkelingen zijn al met al voldoende reden om met elkaar negen keer per jaar informatie en ervaring uit te wisselen.

De leden zijn in uiteenlopende branches werkzaam en ook de branches waarbinnen de toezichthoudende functies vervuld worden zijn zeer divers. Zowel commissarissen/toezichthouders in het private als publieke domein en van grote organisaties, MKB bedrijven en familiebedrijven zijn welkom.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Men komt 9 keer per jaar bij elkaar op Landgoed Anderstein in Maarsbergen. Voor 2021 komen we nog bijeen op 15 november en heeft als onderwerp: Governance in Purpose gedreven Organisaties

  • In 2022 hebben we op dit moment één datum gepland, 17 januari. Deze bijeenkomst zal Dorine Wekking spreken over o.a. de Werkgeversrol van RvC

Naast de fysieke bijeenkomsten kunnen er op verzoek ook bedrijfsbezoeken worden georganiseerd.

 

Bijdrage

Naast de vereniging bijdrage van het landelijke NCD betalen deelnemers voor het district een jaarbijdrage van € 195, excl. btw — die via het NCD secretariaat wordt geïnd. Hieruit betaalt het district de kosten voor locatie, versnaperingen, kleine maaltijd, drankjes, en een attentie voor de sprekers e.d. Alleen landelijke NCD leden kunnen lid zijn van een district.

Meer info

Voor meer informatie, aanmelden of voor een afspraak voor een introductie avond, neem je contact op met een van de districtsvoorzitters:

Elly Hilgeman 0651155860
Lizzy Doorewaard 0651719663.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X