NCD DISTRICT

Twente

Inhoud

District Twente neemt het adagium ‘dare to share’ als vertrekpunt bij het organiseren van haar bijeenkomsten. Inleiders en deelnemers worden uitgedaagd het eigen leiderschap onder de loep te nemen.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Jaarlijks organiseert district Twente 6 inspirerende bijeenkomsten op de maandagavond. De bijeenkomsten staan in het teken van ‘ont-moeten’. Avonden waar de rust wordt genomen om te reflecteren op de inzichten van inleider. Dit onder het genot van een hapje en een drankje, telkens op een wisselende locatie in Twente. We gaan samen de dialoog aan over thema’s die voor commissarissen en directeuren relevant zijn. Thema’s die variëren van integriteit tot business model innovatie.

Bijdrage

De districtsbijdrage is € 195,00 per jaar (excl. BTW) en staat los van de contributie van de NCD. Deze bijdrage wordt gebruikt voor de betaling van hapjes en drankjes tijdens onze bijeenkomsten en voor een presentje voor sprekers/genodigden. Alleen leden van de NCD kunnen deelnemen aan een NCD district.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Twente? Neem contact op met de NCD Ledenservice via email: ledenservice@ncd.nl of tel. 088-6232300

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X