Alle events
14 november 2023

Governance Essentials Uitbreidingsmodule #3

NCD Alumni Governance Essentials: € 249,95 excl BTW    |    Oud London, Woudenbergseweg 52, 3707 HX Zeist

Governance Essentials Verdiepingsmodule #3: Start-ups & Scale-ups

De leergang Governance Essentials geeft de deelnemers inzicht en overzicht in de rol van toezichthouder. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. De komst van de nieuwe Governance Code, begin 2023, heeft aanzienlijke veranderingen met zich meegebracht voor de rol van toezichthouder in de toekomst. De Governance Essentials is dan ook uitgebreid met een aantal modules die onmisbaar zijn om deze rol optimaal te kunnen vervullen.

NCD vindt het belangrijk dat al onze alumni van deze leergang de mogelijkheid geboden wordt om hun kennis, in overeenstemming met de nieuwe code, uit te breiden. We lanceren daarom de Governance Essentials Verdiepingsmodules!

Inhoud

Start-ups en Scale-ups verschillen in een aantal opzichten van andere type organisaties. Het vraagt out of the box denkwerk en flexibiliteit. Welke rol past het beste bij deze organisaties? Die van toezichthouder, werkgever, ambassadeur of adviseur? Hoe kan je effectief werken met een RVA en mogelijk de overgang maken naar een RVC? En wat is de behoefte van de bestuurder van de RVC?

Het zijn onderwerpen die aan bod komen tijdens de tweede verdiepingsmodule van de Governance Essentials die wordt geleid door Sjaak Deckers.

Spreker

Sjaak Deckers is een ervaren MedTech executive en is momenteel CEO van Microsure, een micro-chirurgie robotics bedrijf. Daarnaast vervult hij diverse bestuurs- en adviesrollen bij organisaties die medische apparatuur produceren. Sjaak is co-founder en was tot januari 2020 CEO van Onward medical, een jong neuro-modulatie bedrijf dat werkt aan ‘spinal cord stimulation solutions’ voor mensen met beperking aan hun ruggegraat. Hij heeft een PhD in natuurkunde van Universiteit Utrecht.

Details

Datum: Dinsdag 14 november
Tijden: van 16:00u tot 19:00u met aansluitend diner
Kosten: € 249,95 per module | € 895,- voor totaalpakket (4 modules). Prijzen zijn exclusief BTW inclusief 3 uur training en diner.


Aanmelden

No image