19 september bij AFAS Live

NCD officieel netwerkpartner van Amsterdam Business Forum 2022!

Event    |    19 september 2022    |    2 minuten

Een bijzonder partnership tussen NCD en Denk Producties! NCD is dit jaar officieel netwerkpartner voor hét Leiderschapevent in Nederland: Amsterdam Business Forum.

Op 19 september staan internationale topsprekers als Yuval Noah Harari, Amy Edmondson, Alexander Osterwalder en Usain Bolt op het podium van AFAS Live om hun beste inzichten te delen over Future Focused Leadership. Een thema wat feilloos aansluit bij die van NCD: Next Level Leiderschap.

Het Amsterdam Business Forum is een event voor de nieuwsgierige en zelfbewuste leider en ondernemer. Zij weten dat iedere transformatie begint bij zichzelf en krijgen op die forum concrete ideeen en handvatten om hun organisatie vooruit te brengen op het gebied van digitalisering, duurzaamheid en diversiteit.

Karlijn L’Ortye, directeur van NCD, ziet veel kansen voor de aangesloten leden: “als community van leiders en toezichthouders zijn we altijd op zoek naar de volgende stap, de next level. We streven samen naar een betere wereld en die begint wat ons betreft bij goed leiderschap. Als leider is het fijn én belangrijk om geïnspireerd te worden door anderen. We doen dit vanuit NCD zelf jaarlijks door de organisatie van de Dag van het Leiderschap waarbij sprekers uit Nederland aan het woord zijn. Wij vinden het een hele mooie aanvulling voor onze leden dat we Netwerkpartner mogen zijn bij Amsterdam Business Forum waar juist Internationale sprekers aanwezig zijn!”

Hans Janssen, directeur van DenkProducties, is blij met de samenwerking: “Amsterdam Business Forum moet uitgroeien tot dé plek waar de leiders van Nederland elkaar ontmoeten. Om te leren van de beste denkers ter wereld, en van elkaar. NCD is precies waarvoor wij dit soort programma’s maken. Zij kunnen écht impact maken”.

DenkProducties had eerder Barack Obama, Simon Sinek en Daniel Kahneman in haar seminars. Amsterdam Business Forum komt jaarlijks terug en brengt de beste denkers ter wereld naar Amsterdam. Niet virtueel maar hoogstpersoonlijk. Het concept wordt in andere landen als Denemarken en Zweden als zeer succesvol ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alles
No image