NCD Dag van het Leiderschap

NCD presenteert op 1 december de Dag van het Leiderschap. Een online talkshow met persoonlijke verhalen van inspirerende leiders uit het bedrijfsleven.

Leiders voor leiders

Ondernemers, directeuren en commissarissen: jullie zijn leiders. Iedere dag zwoegen jullie en dragen jullie de verantwoordelijkheid van jullie organisaties. De Dag van het Leiderschap staat in het teken van jullie. Samen delen we op 1 december onze meest inspirerende en kwetsbare verhalen tijdens een online talkshow.

John Beerens

Oprichter JohnBeerens.com

Virginia Yanquilevich

CEO Dopper

Jack Hommel

Directeur Achmea Zakelijk

Walter Vendel

CEO fit20

Danny Membre

Eigenaar RUMAG

Luc van Bussel

CEO Regardz Hospitality Group

Programma

12:00-12:05

Karlijn L’Ortye, directeur NCD en Luc van Bussel, CEO van Regardz Hospitality Group, trappen de Dag van het Leiderschap af. Wat is de visie op nieuw leiderschap & cultuur in een organisatie?

12:05-12:30

De Argentijnse Virginia Yanquilevich kwam twintig jaar geleden met een droom naar Nederland: de wereld een betere plek maken. Inmiddels is zij CEO van Dopper en maakt zij een enorme impact.

12:30-12:35

Special guest : Jesse

Voor zakelijk inzicht ben je bij Jesse aan het juiste adres. Hij wist 25.000 oude mobieltjes op te halen voor het goede doel. Zijn motivatie? Anderen dezelfde hulp bieden die ook hij heeft gehad toen hij op 7-jarige leeftijd kanker kreeg. Gelukkig is hij inmiddels volledig genezen. Maar wat Jesse meeneemt uit deze zware periode is een inspirerend verhaal over doorzettingsvermogen en collectieve inzet.

12:35-13:05

Tafelgesprek met John Beerens, CEO van één van de grootste beautywebshops; Johnbeerens.com en ondernemer Walter Vendel, CEO van Fit20, vertellen je hoe ze succesvol groeien en welke Do’s en Don’ts ze meegeven in leiderschap.

13:05-13:15

Korte pauze

13:15-13:25

Intermezzo: Jack Hommel, directeur van Achmea Zakelijk heeft een dag uit zijn werk gevlogd. Hoe werken zij samen in coronatijd?

13:25-13:55

Iedereen kent het verhaal van Zondag Met Lubach en RUMAG. Oprichter Danny Membre vertelt exclusief voor NCD zijn verhaal over weerbaarheid en de kracht van invloed in de hedendaagse samenleving.

13:55-14:00

Afsluiting

Heb je nu al een vraag voor onze sprekers die je graag beantwoord wil horen? Die kun je hier nu alvast stellen, dan zorgen wij dat hij gedurende de sessie behandeld wordt.

 

Karlijn L’Ortye

Directeur NCD
Presentator

Online Tickets

NCD-leden: Kosteloos
Leden van WIFS, Topvrouwen, SDG House, Campus Landgoed Zonheuvel en JCI: €29
Niet NCD-leden: €49

Voor het volgen van dit programma zijn 2 PE-punten toegekend.

Digitale goodiebag

NCD biedt iedereen die deelneemt aan de Dag van het Leiderschap in samenwerking met de sprekers een digitale goodiebag aan met kortingen, ter waarde van 150,- op producten van o.a. RUMAG, Achmea Zakelijk, Fit20 en Johnbeerens.com .

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X