Alle kringen
NCD Kring in Amsterdam-Gooi

Amsterdam-Gooi

Image home

Over Kring Amsterdam-Gooi

Deelnemers hebben een brede diversiteit en ervaring als leidinggevende en/of toezichthouder. Het doel van deze bijeenkomsten is om elkaar te inspireren. Er wordt gezamenlijk een programma samengesteld over onderwerpen die in uitvoering van functie en ook maatschappelijk van belang zijn. Alles wat er op tafel komt, wordt op een vertrouwelijke basis gedeeld. Naast de fysieke bijeenkomsten worden er ook bedrijfsbezoeken geregeld.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten van NCD Kring Amsterdam-Gooi vinden elke derde dinsdag van de maand plaats in Muiden, bij de ‘Sociëteit Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereniging’, ook bekend als de ‘Sociëteit aan de Vecht’. De inloop begint om 18.00 uur en het programma zal officieel starten om 18.30 uur. We streven ernaar om de bijeenkomst rond 20.30 uur af te ronden met een borrel. Bij alle bijeenkomsten wordt een heerlijke warme maaltijd geserveerd.

Bijdrage

De kringbijdrage is € 200,- (excl. btw) per jaar. De bijdrage wordt gebruikt voor maaltijden en dranken bij de bijeenkomsten en een presentje voor gastspreker/gastheer. Alleen leden van de landelijke NCD kunnen deelnemen aan een NCD Kring. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

Wil je meer weten over NCD Kring Amsterdam-Gooi? Neem contact met mij op!

Alain Camonier

Kringvoorzitters

Wil je meer weten over NCD Kring Amsterdam-Gooi? Neem contact op met de Kringvoorzitters Alain Camonier via mail: alain.camonier@pallas.nl of telefonisch op: 06-15954615

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image