Alle kringen
NCD Kring in Amersfoort

Groot Amersfoort

Image home

Warm en nieuwsgierig

Kring Amersfoort bestaat uit gemiddeld tussen 20 en 25 leden. Het kenmerkt zich door frisse nieuwsgierigheid, persoonlijke respectvolle aandacht, verbindend, boeiend, inspirerend en divers qua samenstelling.

Sprekers tijdens de bijeenkomsten vertellen hun persoonlijke ervaringen en/of hun specialistische verhaal, of hun levensverhaal. Er zijn dan steeds brede en diepgaande dialogen en interactie, en kleinere thema’s in subgroepen ook. Door de speciale aandacht voor vertrouwelijkheid, veiligheid en de waardering voor wie je bent als mens, leren wij allemaal het meeste op het vlak van persoonlijk leiderschap.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

We maken zelf onze agenda voor de maandelijkse bijeenkomsten in het komende jaar. Iedereen kan thema’s en sprekers aandragen.

Sprekers tijdens de bijeenkomsten vertellen hun persoonlijke ervaringen en/of hun specialistische verhaal, of hun levensverhaal. Er zijn dan steeds brede en diepgaande dialogen en interactie, en kleinere thema’s in subgroepen ook. Door de speciale aandacht voor vertrouwelijkheid, veiligheid en de waardering voor wie je bent als mens, leren wij allemaal het meeste op het vlak van persoonlijk leiderschap. Thema’s die aan de orde komen omvatten onder andere / bijvoorbeeld:

  • Psychologische veiligheid
  • Generatiemanagement
  • Persoonlijk leiderschap
  • Inclusiviteit
  • Innovatie

We wisselen dat af met eigen kringleden die bij toerbeurt spreker zijn met hun levensverhaal, of met een thema wat ze zeer na aan het hart ligt (voorbeeld: investeren en begeleiden van mensen in Kenia, onze woon-loopbaan, dilemma’s als toezichthouder bij een NGO).

We ontmoeten elkaar eens per maand in Amersfoort, 8 à 9 keer per jaar. Op de tweede (of derde) woensdag van de maand, uitgezonderd de zomerperiode. Tijdens de bijeenkomst combineren we een gezamenlijk diner en een inhoudelijk programma.

Bijdrage

De kringbijdrage bedraagt € 300,- (excl. btw) per jaar. De eerste keer ben je van harte welkom als gast, en is dat kosteloos en vrijblijvend. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Lid worden van onze kring? Ik kom graag in contact!’

Robert Klumpenaar

Kringvoorzitters

Wil je meer weten over NCD Kring Groot Amersfoort? Neem contact op met de Kringvoorzitters Robert Klumpenaar via mail: klumpenaarrobert@gmail.com of telefonisch op: 6.18155414e+08

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image