Alle districten
NCD District in Rotterdam en omgeving

Rijnmond

Image home

Zakelijke kring van directeuren (en commissarissen / toezichthouders)

District Rijnmond is een regionale, zakelijke kring van directeuren (en commissarissen) en kent zo’n 40 leden uit diverse sectoren. Informele sfeer.

Er zijn jaarlijks zo’n 8 bijeenkomsten. Op het kwalitatieve programma staan zeer interessante gastsprekers betreffende de belangrijke onderwerpen voor de Directeur (actualiteiten Algemeen Management, zo ook betreffende Bestuur & Toezicht). Persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal, zo ook inspiratie en verbinding.

Aansluitend de bijeenkomsten is de gelegenheid tot diner in het sfeervolle Café Loos in de Veerhaven. Om informeel met elkaar in verbinding te staan. Ook staan er interessante bedrijfsbezoeken op het programma.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden op een dinsdagavond plaats. De bijeenkomsten mei, juni en september zullen plaatsvinden in business lounge sfeervol Hotel New York. Daarna verhuizen we naar ook prachtig gelegen Sociëteit de Maas!

Actuele thema’s Leiderschap en ondernemerschap zijn inhoudelijke onderwerpen. Daarnaast ontmoeten de leden / peers elkaar en is er ruimte verbindingen te leggen. In vertrouwde setting.

8 februari
Nieuwjaarsdiner bij het Zalmhuis

15 maart
Asset Human Resources, betrokken bevlogen medewerkers

17 mei
Diner Hotel New York business lounge

7 juni
Due diligence – Grant Thornton

13 september
Culturele diversiteit

11 oktober
Kansen regio (Commissaris van de Koning)

8 november
Bedrijfsbezoek en/of diner

13 december
Kerstdiner

Het onderwerp “strategie (en reflectie post-corona) plus/of gevolgen/reflectie ondersteuning regering” zal nog nader in het jaar worden ingekleed, zo ook een bezoek aan het fotomuseum zal worden ingehaald (eerder niet mogelijk i.v.m. Covid maatregelen).

Bijdrage

De districtsbijdrage bedraagt € 75,- (excl. btw) per jaar. Van dit regionale budget worden de kosten van de bijeenkomsten betaald. Dinerkosten (+/- € 35,-) worden individueel afgerekend. De districtsbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Long Life Learning is professioneel. Verankering in netwerk van peers is prettig.’

Annemarie van der Burg Frans Kevenaar

Districtsvoorzitters

Wil je meer weten over NCD District Rijnmond? Neem contact op met de Districtsvoorzitters Frans Kevenaar en Annemarie van der Burg via mail: frans@futurperfect.nl of avanderburg@partner-governance.nl of telefonisch op: 06-22240069

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image