Alle events
29 november 2023

College: Ontdek de wereld van AI en ChatGPT

NCD Leden: kosteloos | Alumni: € 49,50    |    Oud London, Woudenbergseweg 52, 3707 HX Zeist | 16:00 tot 19:00uur

In een tijdperk waarin technologische vernieuwing centraal staat, nodigen we u uit een duik te nemen in de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie via ChatGPT. Deze masterclass, speciaal ontworpen voor de leden van NCD, belooft een verhelderend inzicht te bieden in hoe ChatGPT een revolutie teweeg gaat brengen in de manier waarop we werken. De lezing zal fungeren als een venster naar de toekomst, waar we de rol van ChatGPT in het vormgeven van effectieve en ethische bedrijfsstrategieën verkennen.

Tijdens deze sessie zullen we niet alleen de technologische aspecten van ChatGPT ontleden, maar ook dieper ingaan op de ethische overwegingen en de invloed ervan op persoonlijke ontwikkeling en opleiding in de zakelijke wereld. Of u nu een directeur, commissaris of een professional bent die geïnteresseerd is in technologische vooruitgang, deze lezing zal u voorzien van de kennis en inzichten die nodig zijn om voorop te blijven in een snel veranderende wereld. Mis deze kans niet om uw horizon te verbreden en te netwerken met gelijkgestemden uit verschillende sectoren.

Experts

Erik van der Veen is eigenaar van ChatGPTexpert.com en al ruim 25 jaar actief in de wereld van e-commerce. Hij heeft onder anderen leiding gegeven aan Relatieplanet, was digitaal marketing manager bij Het Financieel Dagblad en heeft les gegeven aan diverse Hogescholen.


Aanmelden

No image