Alle events
6 april 2023

Dag van het Leiderschap & 70 jaar NCD

Premium leden: kosteloos | Leden: € 195,- excl BTW | Niet leden: € 295,- excl BTW    |    Parc Broekhuizen, Broekhuizerlaan 2, Leersum

Dag van het Leiderschap

Op donderdag 6 april vindt de derde editie plaats van de Dag van het Leiderschap. Dit jaar gecombineerd met het 70-jarig bestaan van NCD, een feestelijk moment wat we graag met elkaar vieren.

Vanaf 14:00 uur heten wij jullie van harte welkom bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Een prachtige locatie gelegen in het midden van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het op één na grootste bosgebied van Nederland en daarmee een bevoorrechte ligging in het hart van de natuur.

Hier staat de bijeenkomst in het teken van het thema ‘Moedig & Menselijk: 70 jaar Leiderschap’. In het voormalige, historische Koetshuis gaan we in gesprek met top-commissaris Feike Sijbesma, krijgen we op interactieve wijze inzichten over Medemenselijk Ondernemen vanuit de Goldschmeding Foundation en is er een bevlogen dialoog met een expert panel over leiderschapsontwikkeling. We sluiten de Dag van het Leiderschap af met een borrel en livemuziek, verzorgd door studenten van het conservatorium.

Vanaf 18:30 uur genieten we van een culinair diner met bijpassende wijnen door Michelin Chef Arturo Dalhuizen van Restaurant Voltaire. Het hele avondprogramma word je verrast op het gebied van kunst, cultuur en culinair.

programma

14:00 - ontvangst met koffie en thee
14:30 - vertrek naar het Koetshuis
14:40 - welkomstwoord door dagvoorzitter Farid Tabarki
14:45 - een bevlogen dialoog met ons expert panel over veranderend leiderschap
14:15 - een open gesprek met Feike Sijbesma over Leiderschap in een veranderende wereld
16:15 - een interactieve sessie met de Goldschmeding Foundation over de weg van Medemenselijk Ondernemen onder leiding van Suzanne Ekel
17:00 - borrel en live muziek op gitaar en saxofoon door Mart Muller (saxofonist) en Cem Karayalcin (gitarist) van het Conservatorium Amsterdam
18:30 - culinair diner verzorgd door Michelinsterren Chef Arturo Dalhuizen van Restaurant Voltaire

Kosteloos annuleren voor 20 maart 2023. Hierna zijn wij genoodzaakt de kosten van de kaart aan u door te belasten

Dagvoorzitter & Sprekers

Tijdens de Dag van het Leiderschap is onze dagvoorzitter Trendwatcher Farid Tabarki. Farid is oprichter van Studio Zeitgeist. Hij doet sinds 2000 onderzoek naar de Europese tijdsgeest waarmee vele organisaties in zowel de publieke als de private sector hun voordeel mee hebben gedaan. Farid leidt de gesprekken en deelt tijdens het diner de inzichten die de Dag van het Leiderschap met zich mee hebben gebracht.

/uploads/events/farid-tabarki

Sprekers expert panel “veranderend leiderschap”

We starten het congres met ons expert panel bestaande uit Ron Steenkuijl, voormalig voorzitter van NCD en directielid bij ADG, Bart Jonker, partner bij Grant Thornton, Femke Brenninkmeijer, CEO van NPRC, de grootste binnenvaart coöperatie in Europa en Mildred Hofkes, oprichter en eigenaar van Bureau Hofkes Stakeholder Management & Research en oprichter van het kennisplatform NieuwBestuur. Dit panel gaat kort en krachtig met elkaar in open dialoog over veranderend leiderschap vanuit hun eigen kennis en expertise. Wat is er veranderd in de afgelopen jaren en wat kunnen en mogen we verwachten?

Spreker Feike Sijbesma

Feike Sijbesma is voormalig CEO van DSM en voorzitter RvC bij Philips, lid RvC bij Unilever en DNB en Senior Advisor aan de Raad van Toezicht van The Ocean Cleanup. Tijdens de Dag van het Leiderschap gaan we met Feike in gesprek over leiderschap in een veranderende wereld. Want hoe kunnen ondernemingen in de huidige maatschappij de belangen van iedereen behartigen? Ook deelt hij zijn visie over duurzaamheid, trends en globalisme en wat dit betekent voor de leiders van de toekomst.

/uploads/events/feike-sijbesma.png

Spreker Suzanne Ekel

Suzanne Ekel is programmamanager Menswaardige Economie bij de Goldschmeding Foundation. Tijdens de Dag van het Leiderschap deelt zij met onze de belangrijkste inzichten over Medemenselijk Ondernemen. Suzanne Ekel helpt organisaties en mensen met een betekenisvolle missie te groeien en bloeien. Ze gelooft dat de wereld mooier wordt wanneer bedrijven op lange termijn maatschappelijke waarde creeren en mensen het sámen doen. Leiderschap ‘as a force for good’, een menswaardige economie en duurzame impact.

/uploads/events/suzanne-ekel.png


Aanmelden

No image