Alle events
6 april 2023

Dag van het Leiderschap & 70 jaar NCD

Premium leden: kosteloos | Leden: € 195,- excl BTW | Niet leden: € 295,- excl BTW    |    Parc Broekhuizen, Broekhuizerlaan 2, Leersum

Dag van het Leiderschap

Op donderdag 6 april vindt de derde editie plaats van de Dag van het Leiderschap. Dit jaar gecombineerd met het 70-jarig bestaan van NCD, een feestelijk moment wat we graag met elkaar vieren.

Vanaf 14:00 uur heten wij jullie van harte welkom bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Een prachtige locatie gelegen in het midden van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het op één na grootste bosgebied van Nederland en daarmee een bevoorrechte ligging in het hart van de natuur.

Hier staat de bijeenkomst in het teken van het thema ‘Moedig & Menselijk: 70 jaar Leiderschap’. In het voormalige, historische Koetshuis gaan we in gesprek met top-commissaris Feike Sijbesma, krijgen we op interactieve wijze inzichten over Medemenselijk Ondernemen vanuit de Goldschmeding Foundation en is er een bevlogen dialoog met een expert panel over leiderschapsontwikkeling. We sluiten de Dag van het Leiderschap af met een borrel en livemuziek, verzorgd door studenten van het conservatorium.

Vanaf 18:30 uur genieten we van een culinair diner met bijpassende wijnen door Michelin Chef Arturo Dalhuizen van Restaurant Voltaire. Het hele avondprogramma word je verrast op het gebied van kunst, cultuur en culinair.

programma

14:00 - ontvangst
14:45 - expert panel met vertrouwde en nieuwe gezichten
15:15 - Feike Sijbesma “Leiderschap in een veranderende wereld
16:15 - Goldschmeding Foundation “De weg van Medemenselijk Ondernemen
17:00 - borrel en live muziek van het Conservatorium
18:30 - Culinair diner en avondprogramma

Kosteloos annuleren voor 20 maart 2023. Hierna zijn wij genoodzaakt de kosten van de kaart aan u door te belasten

Sprekers

Feike Sijbesma is voormalig CEO van DSM en voorzitter RvC bij Philips, lid RvC bij Unilever en DNB en Senior Advisor aan de Raad van Toezicht van The Ocean Cleanup. Tijdens de Dag van het Leiderschap gaan we met Feike in gesprek over leiderschap in een veranderende wereld. Want hoe kunnen ondernemingen in de huidige maatschappij de belangen van iedereen behartigen? Ook deelt hij zijn visie over duurzaamheid, trends en globalisme en wat dit betekent voor de leiders van de toekomst.

/uploads/events/feike-sijbesma-portret.jpg

Suzanne Ekel is programmamanager Menswaardige Economie bij de Goldschmeding Foundation. Tijdens de Dag van het Leiderschap deelt zij met onze de belangrijkste inzichten over Medemenselijk Ondernemen. Suzanne Ekel helpt organisaties en mensen met een betekenisvolle missie te groeien en bloeien. Ze gelooft dat de wereld mooier wordt wanneer bedrijven op lange termijn maatschappelijke waarde creeren en mensen het sámen doen. Leiderschap ‘as a force for good’, een menswaardige economie en duurzame impact.

/uploads/academy_experts/suzanne-ekel.jpg


Aanmelden

No image