Alle events
16 februari 2023

Wat moet je als commissaris weten over Quantum Technology?

Kosteloos    |    online via zoom

Quantumtechnologie is een sleuteltechnologie die kansen biedt voor baanbrekende innovaties in vele sectoren. Tegelijkertijd brengt deze technologie grote gevaren met zich mee voor de digitale veiligheid van organisaties. Het is daarom van groot belang dat toekomstgerichte commissarissen zich informeren over de kansen en bedreigingen van quantumtechnologie voor de organisaties waar zij toezicht houden.

In de NCD Talk op 16 februari legt Deborah Nas in begrijpelijk termen uit wat quantumtechnologie is en welke kansen en bedreigingen dit biedt voor Nederlandse organisaties. Laat je in een uur tijd bijpraten en updaten over dit onderwerp door één van Nederlands meest gevraagde sprekers op dit gebied.

Over Deborah

Deborah is professor, ondernemer en thought leader in technologiegedreven innovatie. Ze heeft 25 jaar hands-on ervaring in innovatie bij startups en grote bedrijven. Ze is deeltijdhoogleraar ‘Strategic Design for Technology-Based Innovation’ aan de Technische Universiteit Delft, commissaris bij Hardt Hyperloop, lid van de investeringscommissie bij InnovationQuarter en veelgevraagd spreker over technologie en innovatie zoals onder andere bij het Amsterdam Business Forum in 2022

/uploads/events/deborah-nas-fotograaf-william-rutten-vierkant-kopieren.jpg


Aanmelden

No image