Alle events
13 februari 2023

Game Based Workshop

NCD leden: Kosteloos | Niet leden en no show: € 50,-    |    Daalsesingel 51, Utrecht

Game Based Workshop by Rainmen

Jouw ondernemersmentaliteit is in de huidige dynamische en verbonden wereld de belangrijkste skill binnen je bedrijf. Het draait om creativiteit, wendbaarheid, pro-activiteit, resultaatgericht samenwerken en innovatie. Een mentaliteit die voor alle werknemers belangrijk is. Want een bloeiende cultuur creëren die aanvoelt als een gemeenschap en waarbij zelfontwikkeling centraal staat, medewerkers verbonden zijn, men creatief en proactief is én goed samenwerkt is vandaag de dag key.

In theorie klinkt het veelbelovend maar hoe ontwikkel je deze eigenschap binnen jouw organisatie? Leer het tijdens de Game Based Workshop van onze partner Rainmen. In 3 uur tijd bereiken we effectief meer resultaat dan tijdens een traditionele 8 uur durende training. Het zijn 3 interactieve uren waarbij je hoort over nieuwe ideeën die je direct toepast, feedback ontvang en bij kan stellen.

Tijdens de game Based Workshop verbeter je jouw creativiteit, onderlinge samenwerking en bevorder je teambuilding. Een spel dat in het teken staat van nieuw ondernemerschap, innovatie en 21st century skills.

Details:

Datum: 13 februari van 17:30 tot 20:30 (inclusief lichte maaltijd) Deelnemers: maximaal 15


Aanmelden

No image