Alle events
13 juni 2023

Het hele team aan de top

Kosteloos    |    Online

Het hele team aan de top!

De huidige tijd is voor veel organisaties een uitdagende tijd waarin we te maken hebben met extreme arbeidskrapte, quiet quitters, een hoge werkdruk en een veranderende cultuur. Slechts een paar termen die aanduiden dat het management van een bedrijf constant opgewassen moet zijn tegen nieuwe veranderingen én moet meebewegen. Om als bedrijf je (financiële) doelstellingen te behalen is het van belang dat het hele team aan de top staat en dat het talent van jouw team ontwikkeld wordt.

Tijdens de NCD Talk van dinsdag 13 juni neemt Titus Mennen ons mee in een bevlogen gesprek over high-performance teams, excelleren op het juiste moment, strakke deadlines en presteren met je teams alsof het je laatste kans is.

Titus Mennen

Titus was voormalig hoofdcoach van PSV Eindhoven en ook parttime bondscoach jeugd bij de KNZB en programmamanager Talentontwikkeling. Hij begeleidt jarenlang de Nationale jeugdteams tijdens de Europese Jeugd Kampioenschappen en weet als geen ander om het beste in een team en in ieder individu naar boven te halen. Meer informatie over de ervaring van Titus lees je hier.

/uploads/events/titus-bank-327-1.jpg


Aanmelden

No image