Alle events
23 januari 2024

NCD Bedrijfsbezoek Banken Champignons

Deelname is kosteloos    |    Wijchen

NCD Bedrijfsbezoeken: Banken Champignons

Een nieuw onderdeel in het jaarprogramma van NCD zijn de NCD Bedrijfsbezoeken. Twee keer per jaar organiseren wij een bezoek bij bedrijven die beschikken over de 21st Century Skills. Hiermee doelen wij op de 5 thema’s, die met behulp van onze leden, gekozen zijn voor 2024.

Het eerste bedrijfsbezoek is een bezoek naar Wijchen op Dinsdag 23 januari. Hier bezoeken we het Internationale Familiebedrijf Banken Champignons.

Banken Champignons is een modern familiebedrijf. Het is eveneens een ketenbedrijf dat betrokken is bij elke schakel van die keten: van telen, oogsten, bewerken, verpakken, distribueren tot wereldwijde verkoop van verse paddenstoelen met een volume van 900 ton paddenstoelen per week en een omzet van 160 miljoen euro. Het assortiment van dit foodbedrijf is breed en ze ontwikkelen innovatieve foodconcepten die aansluiten bij de laatste trends. Het zit in de aard van dit bedrijf om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Hun initiatieven die milieu sparen en energiegebruik terugdringend zijn bewonderingswaardig. Daarnaast zetten zij zich in voor een fijne en veilige werkomgeving waar hun mensen zich kunnen ontwikkelen.

Ook spreekt Rob Westerdijk deze middag over Toekomstbestendig Ondernemen met het OK! Model. Het doel van een organisatie is meer dan alleen geld te verdienen. Als je wilt dat je bedrijf of maatschappelijke organisatie toekomstbestendig is, moet je weten wat je impact is op tenminste deze 6 waardesoorten: menselijk, intellectueel, sociaal-rationeel, natuurlijk, materieel en natuurlijk ook financieel. Rob deelt met ons de ins- en outs over deze methode en toekomstbestendig ondernemen.

Details:

Datum: dinsdag 23 januari
Tijden: van 12:00 tot 15:00
Vervoer: op eigen initiatief

Locaties:

Banken Champignons
Bijsterhuizen 3130
6604 LV Wijchen

Deelname:

Deelname aan het bedrijfsbezoek is kosteloos


Aanmelden

No image