Alle events
6 februari 2024

NCD Talk: Artificial Intelligence

Deelname is kosteloos    |    Online via Teams

Kunstmatige intelligentie is niet meer weg te denken uit onze samenleving en in ons werk. Er gebeurt ontzettend veel op dit gebied maar centraal staat hoe je kunstmatige intelligentie voor je kan laten werken en wat ‘as we speak’ de actuele ontwikkelingen zijn.

In deze online Talk neemt Jeroen de Bakker ons mee in de wereld van AI. Jeroen deelt wekelijks zijn gefilterde lees-, luister- en kijktips. Zo geeft hij bijvoorbeeld de pioniers op het gebied van multi-modale AI-systemen voor menselijke verbeelding. Deze deep-learning technieken kan je toepassen op audiovisuele kunst, creativiteit en innovatieve ontwerptools.

Ook heeft hij laten zien dat Sam Bankman-Fried, de ‘meesteroplichter’ van FTX, het failiette handelsplatform voor cryptovaluta met gelden van klanten investeerde hij in allerlei zaken. Dit AI-bedrijf haalde in november 2 miljard op bij Google waardoor de investering van SBF steeds meer waard wordt.

In deze online talk worden actuele trends met ons gedeeld en leren we hoe we AI voor ons kunnen laten werken. Jeroen zal in zijn Online Talk de meest actuele trends van Ai met ons delen.

Sprekers

Jeroen was jarenlang bureau-eigenaar en werkte als managing director Product & Growth audio bij Talpa Network. Hij combineert graag zijn liefde voor merken met creativiteit en ondernemerschap om nieuwe marketingkanalen succesvol in te zetten voor het behalen van commerciële doelstellingen van opdrachtgevers. Jeroen is een merkliefhebber en marketingpionier, op het snijvlak van creativiteit, bedrijfstransformatie en technologie. Gedurende 20 jaar adviseerde hij Europese topbedrijven op het gebied van branding, disruptieve bedrijfsplanning, go-to-market, groeistrategie, PR, e-commerce, technologie en startup-cultuur. Hij was medeoprichter en manager van verschillende start-ups en draag actief bij aan de opkomst van startups als angel investor in de economie van morgen.

/uploads/2024-events/jeroen-de-bakker-ncd-talk-ai.jpg


Aanmelden

No image