Alle events
12 maart 2024

NCD Talk: Generatie Z 'De toekomst is er al'

Deelname is kosteloos    |    Online via Teams

Elke generatie heeft generaties boven zich die denken dat er van hen niks terecht zal komen. Denk terug aan jouw eigen entree op de arbeidsmarkt, wat werd er over jouw cohort gezegd? Als millennial zul je gehoord hebben een verwenden job-hopper te zijn, en als Generatie X’er werd gezegd dat je te egoïstisch was om ooit fatsoenlijk aan de bak te gaan.

Toch levert elke generatie tot nu toe fantastisch werk. Van de super burgerlijke golf in de jaren ’50 tot de vrije hippies in de jaren ’60 en ’70, er is altijd een constante gebleven: jonge mensen zijn goed om in je bedrijf te hebben. Maar je moet ze wel willen begrijpen.

SUSA werkt al meer dan 75 jaar met studenten, en hebben veel generaties succesvol op zien groeien. Tijdens de NCD Talk op 12 maart spreken wij met Directeur Nicky Blom over Gen Z’ers en hun overtuigingen. We gaan in gesprek over wat deze generatie inspireert en motiveert op de werkvloer en hoe je deze generatie aantrekt, bindt én ontwikkeld.

Sprekers

Nicky Blom startte in 2011 als accountmanager bij SUSA en groeide door tot commercieel directeur alvorens zij in 2022 plaats nam in de directie. SUSA. Make it count. werd in 1947 opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. Al 75 jaar werken zij samen met opdrachtgevers en studenten.

/uploads/2024-events/ncd-talk-nicky-blom-susa.jpeg


Aanmelden

No image