Alle events
4 december 2023

NCD Talk: Mobiliteit en Duurzaamheid

Deelname is kosteloos    |    Online via Teams

Je kunt ‘duurzaamheid’ als volgt definiëren: de studie van hoe de natuurlijke systemen functioneren, hoe ze divers blijven en hoe ze hetgeen produceren om de ecologie in evenwicht te houden. Ook houdt de studie naar duurzaamheid zich bezig met manieren om onze manier van leven te behouden zonder dat dit een negatief effect heeft op de natuur. Duurzaamheid houdt zich bezig met hoe we in harmonie met onze natuurlijke omgeving kunnen leven zonder deze te schaden of te vernietigen.

Tijdens de Talk op maandag 4 december geeft Jan Baljeu, Algemeen Directer van Friesland Lease zijn visie op mobiliteit en duurzaamheid. Autorijden is natuurlijk nooit duurzaam maar hoe ziet Friesland Lease dit precies? Jan zal ons meenemen in de toekomst van mobiliteit en duurzaamheid. Hierbij laat hij niet alleen de succesverhalen horen, maar ook het eerlijke verhaal over zaken die soms ook niet lukken of nog steeds een uitdaging blijven, zoals bijvoorbeeld de vervuiling van accu’s van elektrische auto’s.

/uploads/district-heads/jan-baljeu.jpeg

Friesland Lease heeft binnen de organisatie al een cultuuromslag gemaakt wat betreft duurzaamheid en mobiliteit. Verbinding met je interne stakeholders zoals het personeel is hierbij belangrijk. Maar ook de externe stakeholders moet je meenemen. Hoe neemt Friesland Lease haar klanten en leveranciers mee in hun durzaamheidsbeleid? Wat gaat er goed maar kan ook beter?

Daarnaast zal Jan ook andere onderwerpen bespreken zoals de MVO prestatieladder, binnenstedelijke mobiliteit, laadinfrastructuur en de rapportageverplichting, die vanaf 2025 verplicht is volgens CSRD, worden in de Talk uitgebreid besproken.


Aanmelden

No image