Alle events
11 oktober 2022

NCD Talks: Next level toezichthouden

NCD leden: gratis    |    online via zoom

Next level toezichthouden

Jouw rol als bestuurder, toezichthouder of commissaris verandert door de jaren heen. Er komen verschillende uitdagingen voorbij met de meest uiteenlopende onderwerpen: wet- en regelgeving, duurzaamheid, de next gen. Hoe vorm je jouw organisatie naar deze veranderingen en hoe richt je het in? We gaan erover in gesprek met Bart Jonker en een Arian Buurman.

Sprekers

Bart Jonker is in 1995 afgestudeerd als Registeraccountant aan de Universiteit van Amsterdam. Na bij een aantal accountantsorganisaties werkzaam te zijn geweest, is Bart tevens een periode als financieel directeur werkzaam geweest binnen de sportindustrie.

Sinds januari 2003 is Bart werkzaam als partner binnen de controlepraktijk van Grant Thornton. Ook is hij sinds 2019 toegetreden tot de raad van bestuur van Grant Thornton.

Naast internationaal opererende bedrijven, adviseert hij ondernemers binnen de nationale markt in de regio Amsterdam. Tevens is hij gespecialiseerd in Business Risk Services en de uitvoering van due diligence onderzoeken.

Arian Buurman was voorzitter van de MWG, de branchevereniging voor commerciële communicatieprofessionals. Ook bekleedde zij de functie als bestuurslid van Sire, voorzitter van het bestuur van SPOT en was zij directeur van de STER. Ze maakte de bijzondere switch van toezichthouder bij SOS Kinderdorpen naar directeur van deze organisatie. Tot voor kort was ze commissaris bij de retailers Detailresult Groep (o.a. Dirk en Dekamarkt) en nu is zij onder andere commissaris bij uitgever Mediahuis. Arian is zeer bevlogen in haar rol als toezichthouder en directeur en heeft ruime ervaring in zowel de commerciële tak als non-profit.

Deelnemen aan deze NCD Talks

Deze Talk wordt online gegeven via zoom.

Meer weten over onze sprekers?

LinkedIn Bart Jonker

LinkedIn Arian Buurman


Aanmelden

No image