Alle events
20 september 2022

Prinsjesdag 2022

NCD Leden: gratis | Introducés: € 50,-    |    Paleis Soestdijk

Op 20 september aanstaande vindt het jaarlijkse Prinsjesdag event plaats in samenwerking met onze partner Grant Thornton.

Programma:

17.00 – 17.30
Ontvangst Prinsjesdag event

17.30 – 17.45
Welkomstwoord door Annemarie Jongerden - Grant Thornton

17.45 – 18.15
Voorgerecht

18.15 – 19.00
Cor Overduin - Grant Thornton met de ‘Cor-rede’ en (Next Gen) met zijn visie op de ‘Cor’ en troonrede en de kabinetsplannen van vandaag.

19.00 – 20.00
Hoofdgerecht

20.00 – 20.45
Joris van Zoelen aan het woord “Hoe de kroonprins van vandaag de markt van morgen maakt”

20.45 – 21.30
Dessert en dankwoord door Karlijn L’Ortye - directeur NCD met aansluitend een afsluitende borrel

Aanmelden: Aanmelden kan via onderstaande button. Annuleren van uw aanwezigheid is mogelijk tot 13 september 2022. Daarna of bij een no-show zijn wij genoodzaakt € 45,- aan u door te belasten.

Next level: het nieuwe marktleiderschap

Hoe goed de plannen ook zijn, het loopt meestal toch nét anders. In een wereld van voortdurende verandering, verandert ook de rol van organisaties. De marktleider van gisteren verdedigt het oude marktaandeel. De marktleider van morgen richt zich op impact en wordt gevolgd in plaats van bestreden.

> “Hoe de kroonprinses van vandaag, de markt van morgen maakt”

Hoe organiseer je een heldere strategie voor de lange termijn met de flexibiliteit voor de korte? Hoe maak je de markt van morgen door de oude organisatieparadigma’s te gebruiken om de nieuwe te vormen?

Joris van Zoelen van Synergie neemt de leden van NCD mee in alle inzichten over impactorganisaties. Over hoe zij de aandacht van de (arbeids-)markt hebben waar anderen zo hard om moeten vechten. Over ontdekken en ontginnen en over het succes op alle terreinen. Inspirerende voorbeelden en concrete handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.

Sprekers

Joris van Zoelen van Synergie
Joris is impactstrateeg en helpt al ruim 27 jaar organisaties in de transitie naar de impacteconomie. Van kleine organisaties met 15 mensen tot grote internationale concerns met meer dan 35.000 mensen. Hij is vanuit Synergie adviseur van diverse Raden van Bestuur, auteur, spreker, dagvoorzitter en gastdocent.

Cor Overduin Partner Fiscaal bij Grant Thornton
Cor Overduin is sinds 1987 actief als belastingadviseur. Cor heeft ruime ervaring met Tax technology, met name inzake het opzetten van TCF’s (Tax control frameworks) en advisering inzake fiscale risicobeheersing voor grote(re) organisaties. Hij begeleidt directeur-grootaandeelhouders fiscaal en financieel en adviseert op het gebied van successierechten. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen, waaronder de begeleiding van expatriates en advisering inzake vermogensopbouw in privé (box 3, BV, etc.).

Annemarie Jongerden, Partner Accountancy
Annemarie Jongerden is sinds 1 juli 2016 partner bij Grant Thornton. Annemarie is een zeer ervaren registeraccountant die in totaal meer dan 25 jaar heeft gewerkt voor twee Big 4 organisaties. Annemarie is sinds 1996 ingeschreven als Registeraccountant (RA). Haar focus ligt voornamelijk op de dienstverlening aan de profit sector, zowel voor nationaal als meer internationaal georiënteerde ondernemingen.

Naast het werk bij Grant Thornton is Annemarie bestuurslid van het netwerk ‘Finanza Gelderland’ en heeft zij in Eindhoven en Arnhem het kwalitatieve vrouwen netwerk ‘Linked Experienced Females’ opgericht.

Grant Thornton

De accountants en belastingadviseurs van Grant Thornton begeleiden de klanten in het ruimte scheppen voor groei. Het partnership zorgt ervoor dat NCD leden altijd de laatste inzichten hebben op het gebied van wet- en regelgeving zoals op het gebied van duurzaamheid (CSRD) en ESG. Grant Thornton levert regelmatig ervaren sprekers voor events.


Aanmelden

No image