Alle events
17 januari 2023

NCD Talk: "Make it Greener"

NCD Leden: kosteloos    |    Online via zoom

Marcel Belt (1964, Den Haag) is eigenaar en oprichter van Marcel’s Green Soap Company, een ecologisch zeep¬bedrijf met als motto ‘Feel Good Cleaning’. Ze maken producten waar je blij van wordt, maar de planeet ook. In 2018 nam hij Driehoek Groene zeep over van Uni¬lever. Hij groeide op in de Achterhoek en studeerde marketing en technische bedrijfskunde aan de Universiteit Twente.

Jarenlang werkte hij als marketingmanager en directeur voor Unilever en Reckitt Benckiser in Hongarije, Italië, Amerika en Mexico.

In 2012 stopte hij met werken bij multinationals. Daarna zorgde hij naast zijn werk voor zijn drie ¬dochters. In 2015 startte hij ‘Marcel’s Green Soap Company’ die tijdens de Pandemie een enorm vlucht nam. Het bedrijf groeide van € 70.000, - omzet naar 13 miljoen dit jaar met een assortiment dat gebruik maakt van 100% gerecycled plastic, is 100% vegan en minstens 97% biologisch afbreekbaar.

Op dinsdag 17 januari starten we het jaar fris met deze Talk. Marcel verteld over zijn reis naar het ‘groener zakendoen’ en de exhorbitante groei tijdens de pandemie.


Aanmelden

No image