Alle events
22 november 2022

NCD Talks: De toekomst van werk

NCD leden: gratis    |    online via Zoom

The future of work means less work

“Data is ongetwijfeld de belangrijkste uitvinding in de geschiedenis van de mensheid, maar we gebruiken het ondermaats” zegt Paul Bessems, voorzitter van de Weconomics Foundation

Paul neemt ons mee in de mooie wondere wereld van datagedreven organiseren. Hij gaat in op vragen als: wat zijn data, hoe word je datawijs, hoe kun je vraag en aanbod van data het beste organiseren en welke maatschappelijke problemen kun je helpen oplossen? Deze problemen kunnen we niet langer oplossen met meer geld, maar wel met meer tijd welke verborgen zit in redundant en niet productief kantoorwerk.

Focus hierbij is samenwerken in ecosystemen en de ontwikkeling van business- en operating models in combinatie met disruptieve datatechnologieën zoals internet of things, blockchain, smart contracts en artificial intelligence, samen ook wel de digitale lopende band genoemd.

Onze spreker

Paul Bessems is voorzitter van de Weconomics Foundation. Hij helpt marktleiders bij het navigeren door echte digitale transformatie, het organiseren van hun gegevens en het toepassen van blockchain en de digitale assemblagelijn om frictiekosten te verlagen.

/uploads/events/paul-bessems.jpeg

Hij beweegt tussen wetenschap en praktijk, is ondernemer, internationaal spreker, strategisch adviseur en (co)auteur van meer dan tien managementboeken. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe organisaties die maatschappelijke problemen oplossen, beter aansluiten bij onze nieuwe context (data-economie) en nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain.

Deelnemen aan deze NCD Talks

Deze Talk plus wordt online via zoom gegeven. Aanmelden kan via de app of via de link aanmelden onderaan deze pagina.

NCD Talks+ worden opgenomen om op een later moment terug te kunnen kijken.

Meer weten over Paul?

LinkedIn Paul Bessems


Aanmelden

No image