Alle events
14 juni 2022

NCD Talks: Opvolgdilemma's van de Next Gen

Gratis    |    Online via zoom

opvolgdilemma’s voor de Next Gen

De Next Gen binnen familiebedrijven heeft hele andere behoeften dan de huidige generatie. De veranderende tijden brengen nieuwe dilemma’s met zich mee zoals bijvoorbeeld duurzaamheid wat momenteel een actueel thema is. (lees hier het artikel in het FD). Ook opvolging en daarmee de relatie tussen families en het bedrijf staat centraal. Want wil je het bedrijf overnemen? En heb je uberhaupt een keuze?

Sprekers

Machiel Goschalk is als vijfde generatie van een familiebedrijf één van de experts tijdens deze Talk. Machiel beschikt over uitgebreide advieservaring in diverse aspecten van familiebedrijven. Hij heeft ruime ervaring met het begeleiden van opvolgingstrajecten, opstellen van Familiestatuten, NextGen-programma’s, organisatieontwikkeling en vraagstukken rondom organisatie- en bestuursstructuur. Opvolging binnen het familiebedrijf heeft zijn bijzondere aandacht, als lid van het BDO-team en als adviseur van veel bedrijven. Afkomstig uit een 5de generatie familiebedrijf heeft hij van jongs af aan al veel affiniteit met familiebedrijven.

Tevens aan het woord is Jonieke van den Oord, derde generatie van Ahlmann Nederland. Zij deelt als Next Gen haar visie op het ondernemerschap binnen Ahlmann.

Deelnemen aan deze NCD Talks

Verscherp je kennis en inzicht over de toekomst van familiebedrijven en meld je aan bij deze talk. Deze wordt niet opgenomen en vind plaats in een veilige omgeving.

Meld je aan via de NCD-app of via de registratie-link van Zoom


Aanmelden

No image