Cloud-oplossing met strategisch voordeel

MyEasyOffice is een no-nonsense cloudoplossing voor het MKB. Het biedt online werkplekken in een volledig uitgeruste Windows-omgeving. Veilig, flexibel en ‘op maat’ te maken. Van kale werkplekken met online software, tot werkplekken inclusief hardware. Of internetverbindingen. Of printoplossingen. Of complexe unified communications-oplossingen.

MyEasyOffice biedt strategische bedrijfsvoordelen. Zowel het aantal werkplekken als de servercapaciteit is schaalbaar; groeien of veranderen is geen probleem. Het IT-budget is altijd transparant en voorspelbaar; een vast bedrag per werkplek of per maand, zonder grote IT-investeringen.

MyEasyOffice is solide en betrouwbaar. Met een vertrouwde, gespiegelde opslag van data bínnen Nederland. Geschikt voor álle besturingssystemen. Met een beschikbaarheidsgarantie van 99,9%. Met gegarandeerd altijd de nieuwste Windows-versies. Met absoluut veilige VPN-verbindingen.

MyEasyOffice is ontwikkeld door Venéco. Dit Westlandse bedrijf is toonaangevend sterk in automatisering, telecom en beveiliging. Het levert deel- en totaaloplossingen voor intelligente netwerken, toegangsmanagement, telecom en ERP-automatisering. Het garandeert een rimpelloze implementatie van MyEasyOffice, een ontzorgend (preventief) beheer met een eigen helpdesk en een vérgaande service-met-een-lach.

Maak kennis met MyEasyOffice op: www.myeasyoffice.nl.
Of met Venéco op: www.veneco.nl

 

 

 

X