Wat is de persoonlijkheid, motivatie en uitdaging van Nederlandse Leiders

Het Nationaal Leiderschapsonderzoek

Onderzoek    |    16 mei 2024    |    2 minuten

NCD organiseert in samenwerking met Ixly en de Erasmus Universiteit Rotterdam voor de tweede keer het Nationaal Leiderschapsonderzoek. In dit onderzoek wordt gekeken naar de persoonlijkheid, motivatie en uitdagingen van Nederlandse Leiders.

Ixly
Ixly is leverancier van een online assessment platform voor het selecteren en ontwikkelen van talenten. Met onze wetenschappelijk ontwikkelde e-assessments kunnen organisaties door middel van objectieve data gefundeerde beslissingen nemen over kandidatenin elke fase van het loopbaanproces. Ixly draagt bij aan de bevlogenheid medewerkers en het succes van organisaties.

Erasmus University Rotterdam
De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een duidelijkemaatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. De wetenschappers en studenten werken aan het oplossenvan mondiale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam, dat daarbij veelalfungeert als een levend stadslaboratorium.

NCD, van en voor leiders van nu en de toekomst
Platform voor Leiderschap & Supervisie. NCD is een person-to-person community. Directeuren, leiders, toezichthouders encommissarissen kunnen in een vertrouwde en veilige omgeving van elkaar leren. Goed leiderschap is een voorwaarde vooreen betere wereld. Daar geloven wij bij NCD in en daarom willen wij het niveau van leiderschap in Nederland steeds verderverbeteren. Dit doen we in samenwerking met onze leden, deelnemers en partners zoals Ixly en Erasmus Universiteit.

Tot en met 18 juli vragen wij alle leiders in Nederland om 30-40 minuten van hun tijd te investeren in deelname aan dit onderzoek. Je draagt daarbij niet alleen bij aan het inzicht van het Leiderschap in Nederland, maar ontvangt ook een persoonlijk leiderschapsassessment rapport.

Deelnemen kan via deze link

Bijdrage door
NCD

Gerelateerde artikelen

Bekijk alles
No image