Een gids voor het realiseren van dromen en doelen

Voorelkaarkrijgkunde door Marjolijn Feringa

Nieuws    |    4 juni 2024    |    2 minuten

Het bereiken van doelen is een universeel verlangen dat diep geworteld zit in de menselijke natuur. Maar hoe zorgen we ervoor dat we onze doelen ook daadwerkelijk bereiken? Voorelkaarkrijgkunde, het nieuwe boek van Marjolijn Feringa, bestuurslid van NCD biedt lezers een inspirerende en praktische gids om hun dromen om te zetten in werkelijkheid.

Het boek is gebaseerd op de overtuiging dat we altijd meer kunnen dan we denken. Marjolijn Feringa, zelf ervaringsdeskundige, deelt inzichten, stappenplannen en praktische tips om lezers te inspireren, aan te moedigen en te begeleiden op hun reis naar persoonlijke groei en succes.

‘Voor mij persoonlijk is het een onderwerp dat me raakt, omdat ik heb ervaren hoe het nastreven en behalen van doelen niet alleen mijn leven mooier heeft gemaakt, maar me ook heeft gevormd tot wie ik vandaag ben,’ zegt Feringa.

‘Dit boek is voor voorelkaarkrijgkundigen-wannabe’s en ervaren voorelkaarkrijgkundigen,’ legt Feringa uit. “Of je nu grootse ambities nastreeft of kleinere doelen hebt, dit boek biedt waardevolle inzichten voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei.”

Voorelkaarkrijgkunde kun je op verschillende manier lezen. Of je nu op zoek bent naar algemene inspiratie, specifieke strategieën of verdieping van bepaalde onderwerpen, het boek geeft een flexibele benaderingen om te bereiken wat jij wil.

Je bestelt het boek hier.


Over de auteur

Marjolijn Feringa is interim-directeur en executive coach. Voorelkaarkrijgkunde brengt zij al jaren in praktijk door sturing te geven aan organisatieverandering en door bestuurders te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van bedrijfsresultaten en de effectiviteit van de organisatie. Zij is auteur van onder andere de boeken De Toolbox voor dienstverlening, Agile focus in besturing en Hybride Teams.

Bijdrage door
Lisa Saathof - Marketing & Communicatie

Gerelateerde artikelen

Bekijk alles
No image